Ankara'da dağlardan süzülerek gelen güzelliği gördünüz mü? Belediye başkanı Ankaralıları davet etti

Ankara'da dağlardan süzülerek gelen güzelliği gördünüz mü? Belediye başkanı Ankaralıları davet etti
Ankara'da yaşayan 6 milyondan fazla vatandaş şehrin güzelliklerini görmek için yeni rotalar arıyor. Hafta içi çalışan vatandaşlar hafta sonunda yeni yerler keşfetmek için araştırmalar yaparken bu sefer ise gezi rotası Kızılcahamam...

Ankara'da yaşayan 6 milyondan fazla vatandaş şehrin güzelliklerini görmek için yeni rotalar arıyor. Hafta içi çalışan vatandaşlar hafta sonunda yeni yerler keşfetmek için araştırmalar yaparken bu sefer ise gezi rotası Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar tarafından geldi. Başkent Ankaralı vatandaşların şehirde gezebileceği birden fazla rota varken yanlarına bir yenisi daha eklendi. Bu doğrultuda da tarihi mekanlara da ev sahipliği yapan Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi içinde de Kral Havuzu vatandaşlara duyuruldu.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yaptığı açıklama ile kalabalık şehir stresinden uzaklaşmak isteyenler için Kral Havuzu'na davet etti. Davet ettiği paylaşımda bulunan belediye başkanı da yeni turistik rotayıda vatandaşlara bildirdi.

‘’BU HAFTAKİ ROTANIZ YİNE KIZILCAHAMAM OLSUN''

Ankara merkeze 70 km uzaklıkta olan Kızılcahamam'da yer alan Kral Havuzu'da doğal güzellikleriyle vatandaşları cezbediyor. Süleyman Acar, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda aşağıda ki ifadelere yer verdi:

"Bu haftaki rotanız;  Yine Kızılcahamam olsun  Dağlardan Süzülerek Gelen Güzellik :Kral Havuzu Mini şelale havasına sahip Kral Havuzu, mistik ortamıyla şehrin stresinden uzaklaşıp aileniz ve dostlarınızla gelebileceğiniz, doğayla iç içe, güzel bir hafta sonu tercihi sunuyor. Sağlıklı ve mutlu bir hafta sonu diliyorum." dedi.

KRAL HAVUZU NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Çeltikçi Bölgesi, Tahtalar Mahallesi Kanyonunda yer alıyor.

Ankara Kızılcahamam Kral Havuzu ( Tahtalar Şelalesi de deniliyor ), Ankara'nın bir ilçesi olan Kızılcahamam sınırlarında yer alıyor.