Ankara'dan Bolu'ya Gitmişti! '7 Çocuğum Aç' Diyerek Kendine Zarar Veren Şahsın 6 Arabası Olduğu Ortaya Çıktı

Ankara'dan Bolu'ya Gitmişti! '7 Çocuğum Aç' Diyerek Kendine Zarar Veren Şahsın 6 Arabası Olduğu Ortaya Çıktı
Ankara'da Bolu'ya gelerek ailesiyle ev bulamadığını ve aç kaldığını söyleyen 39 yaşındaki Levent Ü., kendisine bıçakla zarar verdi.

Ankara'dan Bolu'ya gelen ve ailesiyle ev bulamadığını, aç kaldığını iddia eden Levent Ü., kendisine bıçakla zarar verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucunda Levent Ü.'nün üzerine 1'i lüks, toplam 6 aracın kayıtlı olduğu tespit edildi.

Ankara'da Bolu'ya gelerek ailesiyle ev bulamadığını ve aç kaldığını söyleyen 39 yaşındaki Levent Ü., kendisine bıçakla zarar verdi. Olay, saat 11.30 sıralarında Aktaş Mahallesi İmaret Meydanı'nda meydana geldi.

KENDİSİNE BIÇAKLA ZARAR VERDİ!

Levent Ü., 3 ay önce 7 çocuğu ve eşiyle beraber Ankara'dan Bolu'ya geldi. Ailesiyle parklarda konakladığını ifade eden Levent Ü., İmaret Meydanı'nda, bir oğlu ve eşi yanındayken, bıçakla kendisine zarar vermeye başladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üstüne olay yerine gelen polis, Levent Ü.'den kendisine zarar vermeyi bırakmasını istedi. Levent Ü., gazetecilere röportaj vermek karşılığında elindeki bıçağı bıraktı. 2 bin TL geliri olduğunu ifade eden Levent Ü. "Benim 7 tane çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Ben hep böyle sokakta mı yaşayacağım? Ne yapayım. Benim kimseye bir zararım yok. Bittim, çoluğum çocuğumla hep sokakta mı yaşayacağım? 2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim? Yıllarca hep sokakta mı yaşayacağım?" dedi.

ÜSTÜNE KAYITLI 6 ARAÇ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Röportajın ardından, Levent Ü., sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün eşi ve oğluna yardımcı olmak amacıyla kuruma götürdü.

Aileye yardım etmek için çalışma başlatan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, kimlik bilgilerini istedi. Ancak aile bilgileri vermemekte direndi. Bunun üzerine polisten alınan bilgilerle yapılan sorguda Levent Ü.'nün farklı illerde, üzerine kayıtlı 1'i lüks otomobil, 6 araç olduğu tespit edildi.

Üstüne kayıtlı mal varlığının anlaşılmasının ardından aile olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.