Ankara'nın Çubuk ilçesinde YKS'ye giren öğrencilere ikram

Ankara'nın Çubuk ilçesinde YKS'ye giren öğrencilere ikram
Ankara'nın Çubuk ilçesinde belediye ekipleri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere çay, su ve kek ikram ediyor.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, öğrencilere başarılar dileyerek velilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Hem öğrenciler hem de veliler, yapılan ikramlardan oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere belediye ekipleri tarafından çay, su ve kek ikram ediliyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan ekipler, ilçedeki 14 okulda stantlar kurarak sınav başlangıcına kadar öğrencilere, ardından da ailelere çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, sınavın yapıldığı okulları ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi ve velilerle bir süre sohbet etti. Demirbaş, ilçede yaklaşık 5 bin öğrencinin sınava girdiğini belirtti.

Belediye olarak öğrencilere ve ailelerine destek olmak istediklerini vurgulayan Demirbaş, "Sınava giren öğrencilerimizin, hedeflerine ulaşarak istedikleri okullara kabul edileceklerine inancım tam." dedi.

Veli Ferhat Aydoğdu, sınavların ilçede yapılmasının kendileri ve çocukları için faydalı olduğunu dile getirdi.

Öğrencilerden Serhat Baytar da yapılan ikramlar ve sağlanan destekler için yetkililere teşekkür etti.