Atatürk Orman Çiftliği'ne EGO Otobüs, Metro ve Dolmuşla nasıl gidilir?

Atatürk Orman Çiftliği'ne EGO Otobüs, Metro ve Dolmuşla nasıl gidilir?
Ankaralı vatandaşların en çok araştırdığı konular ulaşımla ilgili olurken ''Atatürk Orman Çiftliği'ne EGO otobüs, metro ve dolmuşla nasıl gidilir?'' sorularının yanıtı araştırılıyor.

Ankara'da en çok araştırılan konulardan birisi de Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşımın nasıl sağlanabileceği olurken arama motorları üzerinde ''Atatürk Orman Çiftliği'ne nasıl gidilir?'' sorusunun yanıtı araştırılmaya devam ediliyor. Hem Atatürk Orman Çiftliği'ni ziyaret etmek isteyenler hem de Atatürk Orman Çiftliği'nde gerçekleşen birbirinden farklı etkinliklere katılım sağlamak isteyenler konuyla ilgili araştırma yapıyor.

Ankaralı vatandaşların en çok araştırdığı konular ulaşımla ilgili olurken ''Atatürk Orman Çiftliği'ne EGO otobüs, metro ve dolmuşla nasıl gidilir?'' sorularının yanıtı araştırılıyor. Peki Atatürk Orman Çiftliğine metroyla nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği'ne dolmuşla nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği'ne EGO otobüsle nasıl gidilir?

OTOBÜS, METRO, DOLMUŞLA ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNE NASIL GİDİLİR?

Atatürk Orman Çiftliği Ankara Yenimahalle'de yer almaktadır. Atatürk Orman Çiftliği'ne Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sağlamış olduğu farklı ulaşım olanakları ile sizler de kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Atatürk Orman Çiftliği'ne gitmek için izleyebileceğiniz birkaç yol şu şekilde yer almaktadır;

KIZILAYDAN ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNE NASIL GİDİLİR?

  • Kızılay Meydanı'ndan 220 veya 221 numaralı otobüslerden birine binerek Çiftlik durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliğine ulaşabilirsiniz.

ÇANKAYA'DAN ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ'NE NASIL GİDİLİR?

  • Dikmen Caddesi üzerinden geliyorsanız 145 veya 154; Oran taraflarından geliyorsanız 185; İlker Caddesi üzerinden geliyorsanız 183 veya 186 numaralı otobüslerle ile Kızılay'da indikten sonra 220 veya 221 numaralı otobüse binerek Çiftlik durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.

MAMAK'TAN ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNE NASIL GİDİLİR?

  • Ege Mahallesi, Mamak, Akdere taraflarından geliyorsanız 220 veya 221 numaralı otobüslerden birine binerek Çiftlik durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.
  • Kayaş tarafından geliyorsanız Sincan yönüne giden banliyö trenine binerek Gazi Mahallesi durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.

GÖLBAŞI'NDAN ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNE NASIL GİDİLİR?

  • 104 veya 105 numaralı otobüslerden birine binerek Gazi Hastanesi durağında indikten sonra buradan 200 metre uzaklıktaki MEB Şura Salonu durağına kadar yürüyüp buradan 220 veya 221 numaralı otobüslernde birine binerek Çiftlik durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.

YENİMAHALLE'DEN ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNE NASIL GİDİLİR?

  • Batıkent, Demetevler taraflarından geliyorsanız 220 veya 221 numaralı otobüslerden birine binerek Çiftlik durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.
  • Çayyolu, Ümitköy taraflarından geliyorsanız Çayyolu-Kızılay metrosuna binerek Kızılay durağında indikten sonra buradan 220 veya 221 numaralı otobüslerden birine binip Çiftlik durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.

SİNCAN'DAN ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNE NASIL GİDİLİR?

  • Eryaman, Etimesgut taraflarından geliyotsanız 571 numaralı otobüse binerek Çiftlik durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.
  • Sincan'dan geliyorsanız Kayaş yönüne giden banliyö trenine binerek Gazi Mahallesi durağında indiğinizde Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.

ALTINDAĞ'DAN ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNE NASIL GİDİLİR?

  • Altındağ, Dışkapı taraflarından geliyorsanız 482 numaralı otobüse binerek Sıhhıye durağından indikten sonra buradan 571 numaralı otobüse binerek Atatürk Orman Çiftliği'ne ulaşabilirsiniz.