Başkan Mansur Yavaş Muhtarlarla Buluştu

Başkan Mansur Yavaş Muhtarlarla Buluştu
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Yavaş, Ankara'da yapılan çalışmaları anlattı ve teşekkür etti.

Beypazarı'nda STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da yapılan çalışmaları anlattı ve teşekkürlerini iletti.

Toplantıda Ankara'da yapılan çalışmalardan bahseden Yavaş, şunları söyledi:

Daha önce 40 olan belediye meclis üyesi sayısının 16 belediyenin de katılımıyla 56'ya yükseldiğini belirtti. Tüm köylerin grup yollarının sıcak asfaltla kaplanacağını ve kırsal hizmetler desteklerinin artacağını ifade etti. 30 bin Başkent Kart'a süt desteği sağlanacağını ve Başkent Kart'la 30 bin çocuğun dengeli beslenmesine katkıda bulunulacağını açıkladı.

Dağıtılan Başkent Kart'tan 80 bin esnafın yararlandığını da sözlerine ekledi. Ankara'da susuz köy ve mahalle bırakmayacaklarını ve Ankara'ya yakışan mahalleler ortaya çıkarmak için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı'nın daha önce düzenlediği toplantıda muhtarların taleplerini dinlediklerini ve bu taleplerin yerine getirileceğini ifade etti. Ankara Büyükşehir Belediyeciliğinin Beypazarı ilçesinde birçok alanda rol model olduğunu ve şimdi ise tüm Türkiye'de rol model olmaya devam ettiğini söyledi.

Toplantıya Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör ve Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen de katıldı.