Ego açıkladı: metroda o duraklar arasında ulaşım ringle yapılacak

Ego açıkladı: metroda o duraklar arasında ulaşım ringle yapılacak
Ankara'da etkisini sürdüren ve devam eden şiddetli yağışlar birçok bölgede hayatı durdurma noktasına getirdi. Metro duraklarına kadar gelen ve su seviyesi taşarken hem vatandaşlar hem de ulaşım büyük zarar gördü. Şehrin hemen...

Ankara'da etkisini sürdüren ve devam eden şiddetli yağışlar birçok bölgede hayatı durdurma noktasına getirdi. Metro duraklarına kadar gelen ve su seviyesi taşarken hem vatandaşlar hem de ulaşım büyük zarar gördü. Şehrin hemen hemen her bölümünde de etkisini artıran yağışların da hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

Ego Genel Müdürlüğü ise metro hattında yer alan 2 durak arasında da artan su seviyesi sebebiyle ulaşımın ringler ile olacağını ifade etti.

EGO AÇIKLADI

Ego Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama da aşağıda ki ifadelere yer verildi:

"Değerli vatandaşlarımız,

Ankara’yı etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle Ankara Metrosu Akköprü İstasyonu’nda su seviyesi yeniden kritik seviyeye yükselmiştir. Bu nedenle, Atatürk Kültür Merkezi ve Yenimahalle İstasyonları arasında ulaşım ring otobüsleriyle sağlanacaktır.

Saygılarımızla"

Gelen bu açıklamalara göre Ankara Metrosu Akköprü İstasyonu'nda su seviyesinin artması sebebiyle; Atatürk Kültür Merkezi ve Yenimahalle İstasyonları arasında ulaşımlar ring otobüsleriyle gerçekleştirilecek.