EGO duyurdu! Metro belli istasyonlarda bugün hizmet vermeyecek

EGO duyurdu! Metro belli istasyonlarda bugün hizmet vermeyecek
Birçok Ankaralı kendini kapalı alanlara atarken su basan metroda mahsur kalan vatandaşlar oldu. Ankara'da meydana gelen sağanak yağış selin meydana gelmesine de neden olurken EGO tarafından dikkat çeken bir son dakika duyurusu yapıldı.

Geçtiğimiz akşamdan bu yana Ankara'da devam eden sağanak yağış hayatın resmen durmasına neden oldu. Ankara'da sağanak yağış uyarısı geçtiğimiz gün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılmıştı. Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış birçok evi su basmasına neden olurken aynı zamanda metro istasyonunu da su bastı.

Birçok Ankaralı kendini kapalı alanlara atarken su basan metroda mahsur kalan vatandaşlar oldu. Ankara'da meydana gelen sağanak yağış selin meydana gelmesine de neden olurken EGO tarafından dikkat çeken bir son dakika duyurusu yapıldı. EGO Genel Müdürlüğü tarafından gelen açıklamada metro ile bazı istasyonların kullanılamayacağı ifade edilirken bu güzergahlar için vatandaşlar otobüs kullanmaları gerektiği belirtildi.

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU!

Milyonlarca Ankaralı geçtiğimiz akşam sağanak yağış etkisinde kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Ankara'da dün başlayan sağanak yağış hayatı özellikle de bazı ilçelerde durma noktasına getirirken EGO Genel Müdürlüğü'nden bir açıklama geldi. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada metro istasyonu ile bazı güzergahlar üzerinde gidiş dönüş olmadığı ifade edildi.

Ankaralı vatandaşların sık sık kullandığı metro istasyonunu dün akşam su basarken bugün bazı istasyonlarda vatandaşların otobüsleri tercih etmesi gerektiği ifade edildi. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Değerli Vatandaşlarımız,

Dün gece Ankara'da meydana gelen yoğun yağmur yağışı sonucunda bazı istasyonlarımızda su seviyeleri normal değerlerin üzerine çıkmıştır. Su tahliye çalışmaları halen devam etmekte olup, EGO Genel Müdürlüğü, ASKİ ve Ankara İtfaiyesi ekipleri koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Çalışmalar sonuçlanana kadar, ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ve OSB – Törekent istasyonları arasında hizmet verilemeyecek olup, bu güzergahta otobüslerle ulaşım sağlanacaktır.

Yaşadığımız olağandışı koşullar altında gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.