Türkiye Kupası'nın Oynanacağı Belli Oldu!

Türkiye Kupası'nın Oynanacağı Belli Oldu!
Detayların belli olmasının ardından futbol severler arama motorları üzerinde ''Türkiye Kupası hangi statta oynanacak?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. 

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı tarih ve stat belli oldu. Detayların belli olmasının ardından futbol severler arama motorları üzerinde ''Türkiye Kupası hangi statta oynanacak?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Beşiktaş ile Trabzonspor 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan final mücadelesine Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası final karşılaşmasında yabancı VAR hakeminin görev yapacağını ve yarı otomatik ofsayt sisteminin de kullanılacağını açıkladı.

TÜRKİYE KUPASI HANGİ STATTA OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Türkiye Kupası'nın ilk maçlarında VAR uygulaması yoktu. Belli aşamalardan sonra VAR uygulaması başladı ama yarı otomatik ofsayt sistemi yoktu. Final maçında bu sistemi uygulayacağız ve yabancı VAR hakemi getireceğiz.

Kulüplerimizin bayrakları dışında Türk bayrakları yaptıracağız. Saat 19.00'de bir konser yapmayı planlıyoruz. Daha sonra kulüpler ısınmaya çıkacak ve normal maç başlayacak. Türkiye'nin özlediği tabloyu orada göstermiş olacağız."