5 banka açıkladı! Emekli, asgari ücretli ve özel sektör çalışanı faizsiz alabilecek

5 banka açıkladı! Emekli, asgari ücretli ve özel sektör çalışanı faizsiz alabilecek
Türkiye'de bankaların faizsiz kredi kampanyaları merakla araştırılıyor. Gelen açıklamalara göre de banka geçtiğimiz aylarda başlayan faizsiz kredi kısıtlamasının da sona erdiğini ve faizsiz kredi başvurularının da başladığını...

Türkiye'de bankaların faizsiz kredi kampanyaları merakla araştırılıyor. Gelen açıklamalara göre de banka geçtiğimiz aylarda başlayan faizsiz kredi kısıtlamasının da sona erdiğini ve faizsiz kredi başvurularının da başladığını ifade etti.

30 BİN LİRAYA KADAR VERİLECEK

Bankalar tarafından 30 bin TL'ye kadar vatandaşlara faizsiz kredi ve nakit avans verilebilecek. 10 bin TL'de başlayan faizsiz krediler 30 bin liraya kadar da yükselebiliyor.

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank tarafından gelen açıklamalara göre de 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi ve 20 bin TL kredi verilecek. Toplamda ise 30 bin TL'lik faizsiz kredi imkanı da 6 ay vadeyle vatandaşlara sunulacak.

AKBANK

Akbank bir açıklama yaptı ve bankadan yapılan açıklamada 10 bin TL ihtiyaç kredisi, 20 bin TL'de nakit avans verileceği bildirildi. Faizsiz ve taksitli olarak verilecek kredi kampanyası için başvurular başladı.

İŞ BANKASI

Faizsiz kredi veren bir diğer banka ise İş Bankası. Türkiye İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında faizsiz 6 ay vadeli 30 bin TL nakit avans kampanyasının başladığına yer verildi.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA: Faizsiz nakit avans veren banka ise Garanti Bankası oldu. Banka 20 bin TL nakit avans verirken 10 bin lira ihtiyaç kredisi veriyor. Söz konusu finansman desteği 30 bin lira oldu.

DENİZBANK

Denizbank tarafından yapılan açıklamada ise faizsiz 6 ay vadeli 20 bin TL faizsiz nakit avans verileceği bildirildi. Açıklamada, "Yeni müşterilere özel, %0’dan başlayan faiz oranlarıyla 20.000 TL’ye varan kredi ve faizsiz 10.000 TL’ye varan Taksitli Nakit fırsatı MobilDeniz’de!"

BAŞVURULAR NEREDEN NASIL YAPILACAK?

Vatandaşlar bankaların sunmuş olduğu faizsiz kredi kampanyalarından da faydalanabilmek üzere mobil üzerinden de bankalara müşteri olması gerekecek. Şubeden müşterisi olanlar da başvuru yapamayacak.