Akbank acil kredi paketini devreye soktu! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verilecek

Akbank acil kredi paketini devreye soktu! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verilecek
Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank'tan acil kredi paketi devreye girdi. Buna göre ise müşterilerine de 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı.Banka yaptığı kampanya duyurusunda, "Avantajlı...

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank'tan acil kredi paketi devreye girdi. Buna göre ise müşterilerine de 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı.

Banka yaptığı kampanya duyurusunda, "Avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredinizi hemen alın, 3 ay sonra ödemeye başlayın." ifadelerine yer verdi.

AKBANK'TAN 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Bankanın resmi internet sayfasında aşağıda ki ifadelere yer verildi:

Kredinizi Akbank Mobil’den hemen kullanın, ödemeye 3 ay sonra başlayın.

Zaman kaybetmeden başvurun, hayallerinizi gerçekleştirin.

Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com'dan, Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak veya Akbank Mobil ve İnternet'e girerek belgesiz, imzasız İhtiyaç Kredisi* kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz.

Kampanya detayları:

Kampanya Koşulları

  • Faiz oranlarının; kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri risk skoru ve benzeri nedenlerle kişi özelinde değişebildiğini bilmenizi isteriz. Talep ettiğiniz vade ve tutara göre size özel sunulan faiz oranları hakkında Akbank Mobil ve İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimizden bilgi alabilirsiniz.
  • Akbank tarafından kredi bağlantılı sigorta içermeyen bir sözleşme de teklif edilerek, kredi bağlantılı hayat sigortası sunulması halinde, dilerseniz kredinizi hayat sigortalı veya sigortasız olarak kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kredi faiz oranlarının sigorta tercihine göre değişkenlik gösterdiğini ve prim ile diğer poliçe şartlarının sigorta şirketlerince belirlendiğini bilmenizi isteriz.
  • 3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi'nden ve Akbank İnternet veya Mobil'den kullanabilirsiniz.
  • Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.
  • Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olup, bu tutar üzerinden ayrıca %15 oranında BSMV tahsil edilmektedir.
  • Banka uygun görmediği kredi başvurularını reddetme ve gerekli görülmesi halinde ek bilgi/belge isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.