Akbank'ın Bu Kampanyası Araç Sahiplerini Havaya Uçuracak! Akaryakıtınızı Hemen Yüzde 50 İndirimli Alın

Akbank'ın Bu Kampanyası Araç Sahiplerini Havaya Uçuracak! Akaryakıtınızı Hemen Yüzde 50 İndirimli Alın
Bankalar müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla peş peşe kampanya duyuruları yapmaya devam ederken Akbank dikkat çeken bir kampanya duyurusunda bulundu.

Akbank tarafından yapılan son dakika kampanya duyurusu detayları pek çok kişi tarafından merak konusu olurken Akbank resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyasıyla oldukça dikkat çekti. Akbank kampanyası kapsamında araç sahiplerinin akaryakıt gideri oldukça azalacak.

Bankalar müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla peş peşe kampanya duyuruları yapmaya devam ederken Akbank dikkat çeken bir kampanya duyurusunda bulundu. Akbank kampanya duyurusunda ilişkin detaylar pek çok kişi tarafından merak konusu oldu.

AKBANK KAMPANYASI ARAÇ SAHİPLERİNİ ÇOK SEVİNDİRECEK!

Akbank müşterilerine özel dikkat çeken bir kampanya düzenledi. Bankalar Mayıs ayı sonunda da kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ederken Akbank son dakika kampanya duyurusunda şu ifadelere yer verdi;

Kampanya kapsamında Akbank kredi kartlarından Akbank tarafından alınmış etiketlere yapılacak tüm HGS yüklemelerinden %50 indirim kazanılır. İşlem başına en fazla 250 TL indirim kazanılabilir. İndirim aylık olarak 250 TL ile sınırlıdır. Kampanya tüm Akbank kartlarında geçerlidir.

SON 3 GÜN KALDI!

Akbank kampanyasına ilişkin detayları Akbank resmi internet sitesi üzerinde yer alırken kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar için kampanya koşulları şu şekilde duyuruldu;

  • Kampanya 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında Akbank kredi kartlarından Akbank tarafından alınmış etiketlere yapılacak tüm HGS yüklemelerinden %50 indirim kazanılır.
  • İşlem başına en fazla 250 TL indirim kazanılabilir.
  • İndirim aylık olarak 250 TL ile sınırlıdır.
  • Kampanya tüm Akbank kartlarında geçerlidir.
  • Yalnızca HGS yüklemelerinde geçerlidir.
  • Aynı gün yapılan tüm işlemler geçerlidir.
  • Akbank T.A.Ş kampanya koşullarında, süresinde ve kapsamında değişim yapma hakkına sahiptir.