Araç sahiplerine duyuru yapıldı! 200 TL indirimli yakıt alacaklar

Araç sahiplerine duyuru yapıldı! 200 TL indirimli yakıt alacaklar
Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti Bankası tarafından duyuru yapıldı. Yapılan duyurulara göre de araç sahiplerinin yakıtlarını 200 TL indirimli alabilecekleri ifade edildi. Bonus kampanyalar sayfasından...

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti Bankası tarafından duyuru yapıldı. Yapılan duyurulara göre de araç sahiplerinin yakıtlarını 200 TL indirimli alabilecekleri ifade edildi. Bonus kampanyalar sayfasından yapılan duyuruya göre de vatandaşlara 180 + 10 TL hediyesi ile birlikte toplamda 190 TL'lik indirim çeki tanımlanacak.

İşte banka tarafından yapılan kampanya duyurusu:

KATILMAK İÇİN

İlk harcama yapmadan önce "POAS" yazıp, 3340'a SMS gönderilmeli veya BonusFlaş'tan "HEMEN KATIL" butonuna tıklanmalı,daha sonra harcama yapılmalıdır.

Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç Card'lar kampanyaya katılım için "EVET POAS" yazıp bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS göndermeleri gerekmedir ve bu kartlar için katılım ücreti 9,99 TL'dir.

NASIL KAZANIRIM?

1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 190 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 180 TL bonus kazanabilirsiniz.

İşlemler mutlaka Garanti BBVA POS'undan geçmelidir.

  • Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 190 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 180 TL bonus kazanabilirsiniz.
  • Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir.
  • Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 700 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir.
  • Kampanya müşteri bazındadır. SMS ile katılanlar en fazla 180 TL bonus/indirim, BonusFlaş ile katılanlar en fazla 190 TL bonus kazanabilir.
  • BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapan kart sahipleri ekstra 10 TL bonus kazanarak toplam 200 TL'ye kadar bonus kazanabileceklerdir.
  • Kampanyanın geçerli olduğu istasyonları görmek için BonusFlaş uygulamasındaki "Nerede" butonuna tıklayabilirsiniz.
  • Kampanya Tarihleri
  • Kampanya 1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir.
  • Kazanılan bonus'lar, 20 Mayıs-20 Haziran 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılmalıdır.
  • Petrol Ofisi Bonus Kampanyası kapsamında, bonus kazanılması ve kazanılan bonus'ların harcanması yalnızca kampanyanın yazılım altyapısını destekleyen marka/model yazarkasa POS cihazlarından ve Garanti BBVA üye işyerlerinden yapılacak akaryakıt harcamalarında geçerli olacaktır.
  • 21 Haziran 2024 tarihinden sonra kullanılmayan bonus'lar geri alınacaktır.
  • Kampanyaya katılan diğer banka Bonus kartları, 1 Nisan-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yaptıkları harcamalarında indirim alacak ve bu indirim harcama yaptıkları kartların bir sonraki ekstresine yansıtılacaktır.