Artık Denemesi Bile Ücretli! Gelinliklerde Yeni Dönem

Artık Denemesi Bile Ücretli! Gelinliklerde Yeni Dönem
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sezonlarına üzücü bir haber geldi.

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte gelinlik denemelerinde bir artış görülüyor. Ancak bu durum, gelinliklerin zarar görmesine neden olabiliyor. Bu sebeple, Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, gelinlik denemelerini ücretli hale getirme kararı aldı.

Evlilik hazırlığı yapan çiftler, düğün sezonunun açılmasıyla birlikte alışverişlerini yaparak yuvalarını kurmaya hazırlanıyorlar. Bu süreçte, gelin adaylarının en çok özen gösterdiği konulardan biri kuşkusuz gelinlik seçimidir. Ancak Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan gelin adaylarını üzecek bir duyuru geldi.

DEFORME OLAN GELİNLİKLERE "ÜCRETLİ" ÇÖZÜM Bazıları kendilerine en uygun gelinliği bulmak için uzun uğraşlar verirken, bazıları ise sadece merak ettikleri için gelinlik denemesi yapıyorlar. Bu durumda, gelinlikler fazlasıyla deforme olabiliyor. İşte bu nedenle, Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, gelinlik denemelerinin ücretli olması gerektiğine karar verdi.

DENEME ÜCRETİ, SATIN ALMA FİYATINDAN DÜŞECEK Bazı esnaflar, bu uygulamanın doğru olduğunu düşünerek destek veriyorlar. Ancak bazıları, bu durumun müşteri kaybına neden olabileceğini ifade ediyorlar. Henüz kimlerin bu uygulamayı gerçekleştireceği bilinmemekle birlikte, deneme ücretinin alınan gelinliğin satın alınması durumunda fiyattan düşüleceği belirtiliyor.