BofA O Hisseler İçin Al Tavsiyesi Verdi! Altın Yumurta Gibi Yumurtlayacaklar

BofA O Hisseler İçin Al Tavsiyesi Verdi! Altın Yumurta Gibi Yumurtlayacaklar
Dünyanın en ünlü yatırım bankası arasında yer alan Bank Of America (BofA), Borsa İstanbul'da da işlem gören 2 hisse için önemli tahminlerde bulundu. Borsa İstanbul (BIST 100) endeksi güne de yüzde 0,42 değer kazanarak 10.098,61...

Dünyanın en ünlü yatırım bankası arasında yer alan Bank Of America (BofA), Borsa İstanbul'da da işlem gören 2 hisse için önemli tahminlerde bulundu. Borsa İstanbul (BIST 100) endeksi güne de yüzde 0,42 değer kazanarak 10.098,61 puan seviyesinden başladı.

Sektör endeksleri arasında da en çok değer kazanan yüzde 1,99 bankacılık endeksi olurken en çok değer kaybeden sektör endeksi de yüzde 1,67 ile inşaat oldu.Sektör endeksleri arasında da en çok yükselen bankacılık olurken ABD merkezli yatırım bankası da Bank Of America (BofA) 2 banka hissesi için çarpıcı bir tahmin geldi.

BOFA'DAN O 2 HİSSEYE "AL" TAVSİYESİ

Bank Of America yaptığı açıklama da Borsa İstanbul’da işlem gören Garanti Bankası (GARAN) hisseleri için de hedef fiyatını 99 liradan 136 liraya ve Yapı Kredi Bankası (YKBNK) için de hedef fiyatını 36 liradan 47 liraya kadar çıkararak yatırımcılara ise AL tavsiyesi yaptı.

Borsa İstanbul’da saat 11.45 itibariyle GARAN hisseleri 88,25 TL’den, YKBNK hisseleri ise 31,200 TL’den işlem görüyor.

BOFA NEDİR NEREYE AİT?

Bank of America Corporation, merkezi Charlotte, Kuzey Karolina'da yer alan, bankacılık ve finansal hizmetler alanında işlem yürüten çok uluslu şirket.

Bank of America (BofA), finans dünyasında ağırlığını hissettiren önde gelen oyunculardan biridir. Günlük olarak büyük miktarda hisse alım satımı gerçekleştiren banka, yatırımcıların portföylerini etkin bir şekilde yönetmelerine olanak tanır.

EDİTÖR NOTU: Bu haberde yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Bank of America tarafından hazırlanan rapor haberleştirerek ankarahaber06.com.tr web sitesinde yayınlanmıştır. Bilgi içeren bir içerik olup yatırım tavsiyesi içermez.