Bu Banka Bayram Öncesi Başvuran Emeklilere Geri Ödemesiz 16 bin TL Yatıracak!

Bu Banka Bayram Öncesi Başvuran Emeklilere Geri Ödemesiz 16 bin TL Yatıracak!
Bankalar müşterilerine özel kampanyalarını duyurmaya devam ederken özellikle de emeklileri bünyesine almak isteyen bankalar kampanya yarışına girdi.

Bankalar emeklilere özel kampanyasını duyurmaya devam ederken bir kampanya duyurusunda Albaraka'dan geldi. Albaraka resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu kampanya kapsamında bayram öncesi başvuruda bulunan emeklilerin hesabına 16 bin TL yatıracağını açıkladı.

Bankalar müşterilerine özel kampanyalarını duyurmaya devam ederken özellikle de emeklileri bünyesine almak isteyen bankalar kampanya yarışına girdi. Dikkat çeken promosyon kampanyası Albaraka'dan geldi. Albaraka kampanya duyurusunda emeklilere 16 bin TL promosyon imkanı sağlanacağını açıkladı.

ALBARAKA'DAN EMEKLİLERE 16 BİN TL!

Albaraka resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada Mayıs ayı sonuna kadar başvuran emekli müşterilerine 16 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıklarken promosyon kapsamında detaylar oldukça merak edildi. Albaraka resmi internet sitesinde promosyon kampanyasına ilişkin ''28 Mart – 30 Haziran tarihleri arasında emekli maaşını Albaraka’ya taşıyan müşterilerimize 12.000 TL'ye varan promosyon ve 4.000 TL’ ye varan ödül kazanma fırsatı!'' ifadelerine yer verdi.

Albaraka emekli promosyon kampanyası kapsamında emeklileri mutlu edecek yan kampanyalar da sunduğunu açıklarken şu ifadelere yer verdi;

Emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz, 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda promosyona ek 1.000 TL ödül kazanacaktır.

Ayrıca müşterilerimizin bankamıza referans olarak yönlendirdikleri her bir yeni emekli maaş müşterisi için 500 TL, toplamda 3.000 TL ödül verilecektir.

2024 ALBARAKA PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli promosyon kampanyasına ilişkin Albaraka tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

  • Emekli müşterilerimiz Yapı Kredi ATM’lerinden günlük 5.000 TL, PTT ATM’lerinden Aylık toplam 3.000 TL ve Albaraka Türk ATM’lerinden günlük Banka Kartı ile 5.000 TL, Karekod ile 10.000 TL ‘ye kadar ücretsiz para çekme işlemi gerçekleştirebileceklerdir.
  • Emekli müşterilerimiz Yapı Kredi ATM’lerinden günlük toplam 50.000 TL , PTT ATM’lerinden ise sınırsız para yatırma işlemi gerçekleştirebileceklerdir.
  • Emekli müşterilerimiz EFT, FAST ve Havale işlemlerinde ücret ödemeyerek, Albaraka ve diğer banka hesaplarına ücretsiz para gönderebilecektir.
  • Bankamızın kredi kartlarında aidat ödemeyecektir.