Bu gece 23.59'da tabela değişecek! Motorine 26 benzine 28 kr zam geldi

Bu gece 23.59'da tabela değişecek! Motorine 26 benzine 28 kr zam geldi
Türkiye'de merakla beklenen akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında ki iniş çıkış sebebiyle de benzin, motorin ve LPG fiyatları da indirim ve zam haberleri sonrası da değişkenlik gösteriyor....
Türkiye'de merakla beklenen akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında ki iniş çıkış sebebiyle de benzin, motorin ve LPG fiyatları da indirim ve zam haberleri sonrası da değişkenlik gösteriyor. LPG'ye indirim geleceği duyurulurken de benzin ve motorine zam geleceği ifade edildi.
Ülke geneli de artan enflasyon ve ekonomik kriz akaryakıt fiyatlarını da vuruyor. akaryakıt fiyatlarına yönelik inişler ve çıkışlar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Alınan bilgilere göre gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine 28 kuruş, motorine ise 26 kuruş zam yapılacak.

LPG fiyatlarında ise dün 1 lira 64 kuruşluk bir indirim uygulanacağı açıklanmıştı. Bu değişikliklerin, global petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişimlerle bağlantılı olduğu belirtiliyor.

Benzine 28, motorine 26 kuruş zam geldi. Otogaz fiyatlarında ise 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı. Fiyat değişiklikleri gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak.

2 MAYIS AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul

Benzin: 43,56 TL

Motorin: 41.00 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 44,5 TL

Motorin fiyatı: 41,96 TL

İzmir

Benzin fiyatı: 44,74 TL

Motorin fiyatı: 42,17 TL

LPG'nin litresi ise ortalama 21.80 TL'den satılıyor.