Halkbank açıkladı! Başvurana trink anında 30 bin TL ihtiyaç kredisi yatırılacak

Halkbank açıkladı! Başvurana trink anında 30 bin TL ihtiyaç kredisi yatırılacak
Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Halkbank tarafından yeni kredi paketi duyuruldu. Banka yaptığı açıklamada emekli vatandaşlar için de yeni destek paketlerini de öne sürdüklerini duyurdu. Ülke geneli asgari...

Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Halkbank tarafından yeni kredi paketi duyuruldu. Banka yaptığı açıklamada emekli vatandaşlar için de yeni destek paketlerini de öne sürdüklerini duyurdu. Ülke geneli asgari ücrete aram za yapılıp yapılmaması tartışmaları sürerken asgari ücretliler derin ekonomik kriz içerisinde olduklarına dair de gerçeklerle karşı karşıya kalıyorlar. Bu krizden de acil olarak çıkışın yolunun da toplu para bulmaktan geçtiği ifade edildi.

Asgari ücretliler bu konuda geniş imkana sahip olmazlarken asgari ücretlileri de memnun eden açıklama Halkbank tarafından geldi.

HALKBANK KAMPANYAYI AÇIKLADI!

Halkbank tarafından gelen açıklamalara göre de ihtiyaç kredisi kampanyası ile asgari ücretlilere kredi imkanı sağlanıyor.

Bankalar asgari ücretlilere kolay kolay ihtiyaç kredisi vermiyorlar. Bankalar asgari ücretlilerin işlerinin garantili olmadığı gerekçesi ile kredi verirken çok iştahlı olmuyorlar. Halkbank ise asgari ücretlilere bir imkan sunuyor.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde asgari ücretliler 36 aya kadar vade ile kredi kullanabiliyorlar. Ancak 36 aya kadar vade sadece 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde geçerli oluyor. Bu limitin aşılması durumunda ihtiyaç kredisi azami vade sürelerinde değişiklik oluyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. 100.000 TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile kullandırılıyor.

30.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ GERİ ÖDEME TABLOSU

KREDİ TUTARI: 30.000 TL
KREDİ VADESİ: 6 AY
KREDİ AYLIK ÖDEMESİ: 2.323,12 TL
KREDİ FAİZ ORANI: % 5,45
KREDİ İÇİN TOPLAM GERİ ÖDEME TUTARI: 83.632,32 TL

36 ay vadeli 30.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda bankaya aylık 2.323 TL kredi taksiti ödeniyor.

30.000 TL ihtiyaç kredisi için Halkbank'a müşteriler 3 yıl boyunca toplamda 83 Bin TL geri ödeme yapıyorlar.