Halkbank'tan başvurana 50 bin TL destek ödemesi

Halkbank'tan başvurana 50 bin TL destek ödemesi
Türkiye'de çalışan, emekli, özel sektör için sunulan 50 bin liralık ihtiyaç kredisi paketine dair detaylar belli oldu. Son dönemlerde artan enflasyon oranları ile birlikte vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken eline de yüklü...

Türkiye'de çalışan, emekli, özel sektör için sunulan 50 bin liralık ihtiyaç kredisi paketine dair detaylar belli oldu. Son dönemlerde artan enflasyon oranları ile birlikte vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken eline de yüklü miktarda para geçme hayali kuran vatandaşlar da bankalardan sunulan düşük faizli kredilere yöneliyor.

Enflasyon oranlarının yüksek seyretmesi vatandaşın belini bükerken vatandaş da bankalardan alabilecekleri en yüksek kredi miktarlarını da merak ediyor. Son olarak da Halkbank tarafından gelen ihtiyaç kredisi duyurusu da vatandaşın dikkatini üzerine çekti.

Bankanın hazırlamış olduğu ihtiyaç kredisi paketi de, 36 ay vadeli 50 bin TL’ye kadar kredi sunuyor. Dar gelirli vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılaması için sunulan paket, ilgi görmeye başladı.

Halkbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinden faydalanabilmek için de vatandaşların şartları sağlaması gerekiyor.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Bireysel tüm nakit ihtiyaçlarınız için cazip faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.

Kredi ödemelerinizi;

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli olarak yapabilirsiniz.

Koşullar:

  • Kredi tutarı; 50.000 TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası azami vade 24 ay, 100.001 TL üzeri tutarlar için azami vade 12 ay olarak uygulanmaktadır.                                Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
  • Tahsis ücretine %15 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.
  • Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 30.000 TL 36 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında müştermiz için bir yıllık sigorta primi 617,94 TL’dir.
  • Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.