Meclis'te kabul edildi! SSK Bağkur emeklisi için ücretsiz oldu

Meclis'te kabul edildi! SSK Bağkur emeklisi için ücretsiz oldu
Türkiye'de geçim sıkıntısı yaşayan emekliler için güzel haberler geldi. Emekliler için artık o fatura ödemelerinin yapılmayacağı ifade edildi. Karar oy birliğiyle Meclis'te kabul edildi. Türkiye geneli emeklilerin de maaşlarının...

Türkiye'de geçim sıkıntısı yaşayan emekliler için güzel haberler geldi. Emekliler için artık o fatura ödemelerinin yapılmayacağı ifade edildi. Karar oy birliğiyle Meclis'te kabul edildi. Türkiye geneli emeklilerin de maaşlarının açlık sınırı altında kalması ve yeni yılla beraber de enflasyonun artması da yaşadıkları geçim sıkıntılarını da kamuoyunun gündeminde de önemli bir yer tuttuğu ifade edildi.

Bu durum karşısında da belediyeler geçim sıkıntısı yaşayan emekliler için de önemli adımlar atarak milyonlarca emeklinin de yaşam koşullarını iyileştirmeyi de hedefliyor. Karabük Belediyesi tarafından da kent genelinde yaşayan emekliler için de toplu taşıma ücreti ve su faturası konularında da önemli destek paketleri açıkladı.

Özellikle de akaryakıt ve enerji fiyatlarının artmasıyla beraber de toplu taşıma ücretlerinde yaşanan yükseklikte, emeklilerin mali yükünü artırdı. Bu çerçevede belediye, emeklilerin bu zorlu dönemde daha az zorlanması için somut bir adım atmaya karar verdi.

Karabük'te yaşayan emekliler artık toplu taşıma hizmetlerinden ve su faturalarından da ücret ödemeyecek. Bu uygulama da emeklilerin günlük yaşamlarını da sürdürebilmeleri adına da önemli destek olarak değerlendiriliyor. Karabük Belediyesi, emeklilerin ekonomik olarak rahatlamalarına katkı sağlamak amacıyla bu ve benzeri uygulamaları hayata geçirmeye devam edecek.

MECLİS’TE OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin de kentte yaşayan emeklilere dair toplu taşıma ve su kullanımında da ücretsiz faydalanma imkanı sunma duyurusu da belediye meclisinin de olağanüstü toplanmasına sebep olarak alınan karar da oy birliğiyle kabul edildi.

Bu karar sonrası da emeklilerin ekonomik zorlukları da bir nebze olsun hafifletilmeye çalışılırken de Karabük Belediyesi'nin bu önemli adımı, emeklilerin yaşam standartlarını koruyarak onlara ekonomik rahatlık sağlama çabasını yansıtmaktadır.