Milli Emlak açıkladı! 8 taksitle anında alabileceksiniz

Milli Emlak açıkladı! 8 taksitle anında alabileceksiniz
Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre; Ankara yakınlarında da arazi sahibi olmak isteyenler için de cazip imkan sunarken çeşitli şehirlerde ki araziler de 8 eşit taksit ile satışa çıkarıldı....

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre; Ankara yakınlarında da arazi sahibi olmak isteyenler için de cazip imkan sunarken çeşitli şehirlerde ki araziler de 8 eşit taksit ile satışa çıkarıldı. Milli Emlak tarafından da arazi yatırımında bulunmak isteyen bireyler için de cazip imkan sunuluyor.

Yozgat Yerköy ve Eskişehir Mahmudiye'de de yer alan altı değerli araziyi satışa çıkarken ilan edilen bu fırsatlar da 110 bin TL gibi uygun başlangıç fiyatlarıyla da yatırımcılara sunuluyor.

8 EŞİT TAKSİTLE ARSA SAHİBİ OLABİLECEKSİNİZ

Yozgat Yerköy bölgesinde de gerçekleştirilecek olan bu ihaleye göre de 16 Mayıs 2024 tarihinde de saat 11:00'da başlayacak. 3 arazi için de tekliflerin alınacağı ifade edilirken bu arazilerin de büyüklükleri sırasıyla da 4.280, 5.519 ve 10.490 metrekare olarak belirlendi. Bununda geçici teminat bedelleri 22 bin ile 53 bin TL arasında değişkenlik gösteriyor. Başlangıç fiyatlarının da 110 bin liradan başlayarak 265 bin TL'ye kadar da ulaşan bu araziler için de alıcıların ödeme kolaylığı sağlanması amacıyla da 8 eşit taksit imkanın yer aldığı belirtildi.

Eskişehir Mahmudiye'de ki ihalenin de 21 Mayıs 2024 tarihinde de saat 10:30'da yapılacağı ve burada da 3 arazi için teklifler kabul edilecek. Bu arazilerin büyüklükleri de 765,28 metrekare ile de 15.129 metrekare arasında da değişirken geçici teminat bedelleri 161 bin TL'den başlayıp 537 bin TL'ye kadar da yükseliyor.

Milli Emlak'ın bu satışları da gayrimenkul piyasasında da önemli hareketlilik yaratması beklenirken yatırımcılar için de oldukça avantajlı koşullar da taşıdığı ifade edildi. Bu satışlar da özellikle arazi yatırımı yapmayı planlar için de büyük fırsat olarak da görülüyor.