Opel'in Yeni Aracı Frontera Lansmanı Yapıldı! İşte Türkiye Fiyatı

Opel'in Yeni Aracı Frontera Lansmanı Yapıldı! İşte Türkiye Fiyatı
Alman otomobil üreticisi Opel tarafından yeni model tanıtımı bugün yapıldı. Gelen habere göre Opel sonunda yeni otomobilini tanıtırken Frontera'nın satış fiyatıyla ilgili de bilgi verildi. Gelen açıklamada da 2 donanımda piyasaya...

Alman otomobil üreticisi Opel tarafından yeni model tanıtımı bugün yapıldı. Gelen habere göre Opel sonunda yeni otomobilini tanıtırken Frontera'nın satış fiyatıyla ilgili de bilgi verildi. Gelen açıklamada da 2 donanımda piyasaya çıkacak aracın da fiyatın muadilleri ile aynı olacağı görüldü.

Gelen duyuruya da bakıldığında Opel Frontera'nın da 24 bin euro fiyatıyla Avrupa'da satışa çıkması bekleniyor. Elektrikli modeli ise aracın 29 bin euro fiyatıyla satışa çıkacak.

OPEL FRONTERA ÖZELLİKLERİ

Otomotiv Gazetecisi Berkan Bayram tarafından gelen açıklamalara göre araçla ilgili,

  • Opel Frontera elektrikli modelinin Dünya Lansmanı İstanbul'da gerçekleştirildi
  • Hibrid Frontera 24bin Euro,
  • Elektrikli Frontera 29bin Euro.
  • Frontera ve #FronteraGS olarak 2 versiyona sahip olacak
  • +400km menzil
  • + 7 kişilik koltuk opsiyonuyla.
  • Bagaj kapasitesi 460 lt,
  • 60:40 oranında bölünmüş arka koltukların katlanmasıyla 1.600lt

Opel'in yeni otomobilinde Vizor siyah paneli ve ortasında da markanın yeni Blitz adı verilen logosu yer aldı. Araçta otomatik uzun farlara da sahip olan Eco LED farlar, iki tonlu gövde boyası, bölünmüş LED arka lambalar ve bagaj kapağında da FRONTERA yazısı ile çevrelendiği görüldü.

Tüketiciler de 200 kilograma kadar ağırlığı taşıyabilen fonksiyonel tavan raylarını da tercih edebilecek. Otomobilin öne çıkan özellikleri arasında da; üst ve altı düz, sportif çok işlevli direksiyon simidi, gösterge paneli ve bilgi-eğlence sistemi için 2 adet entegre 10" ekran, soğutmalı bir kablosuz şarj cihazı, önde 2 USB bağlantı noktası ve ikinci sırada 2 USB bağlantı noktası daha, akıllı saklama alanları ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış kumaş koltuklar yer alıyor.

OPEL FRONTERA TÜRKİYE FİYATI

Aracın Türkiye fiyatının ise 1.5 milyon TL'den başlaması bekleniyor.