Sıfır araçta kredi faizleri düştü! Otomotiv devi peynir ekmek gibi araç satacak

Sıfır araçta kredi faizleri düştü! Otomotiv devi peynir ekmek gibi araç satacak
Türkiye'de artan enflasyon sonrası vatandaşlar ekonomik problemlerle karşı karşıya kalırken enflasyona rağmen de düşük faizli ve uygun fiyatlı araç almak için de vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Gelen haberlere göre de düşük...

Türkiye'de artan enflasyon sonrası vatandaşlar ekonomik problemlerle karşı karşıya kalırken enflasyona rağmen de düşük faizli ve uygun fiyatlı araç almak için de vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Gelen haberlere göre de düşük faizli ve uygun fiyatlı araba sahibi olmak için de araştırmalar başlarken Hyundai i10'da bu arayışa cevap veren bir seçenek olarak da ön plana çıkıyor.

Çoğu araç firmasının da Ekim ayı kampanyaları duyurulurken onlardan birisi olan Hyundai i10'da kampanyasına imzayı attı. Türkiye'de birçok takipçisi olan araba markasının da kampanyası gözleri de üzerine çekiyor. Artan enflasyonla birlikte hayat pahalılığı da otomobil fiyatlarını 2023 yılında vursa dahi bu yıl pek çok araba markaları da cüzi miktarda zam yaptı. Bu sebepten dolayı vatandaşlar da en ucuz otomobil ve kampanyaları araştırıyor.

835 BİN TL OLARAK DUYURULDU

Ünlü Güney Koreli otomotiv devi tarafından gelen haberlere göre de yılın ilk ayında geçerli olacak kampanya duyuruldu. En ucuz otomobiller arasında da yer alan Hyundai i10 yeni kampanyası resmen başlatıldı. İzmit'te de üretilen Hyundai i10 1.0 MPI Jump MT modeli, 2023 yılında 710 bin TL'ye satışa sunulmuştu. Bu yıl ise fiyat 835 bin TL'ye yükseldi.

DEV KAMPANYA BAŞLADI

Yapılan kampanyada; 835.000 TL azami/maksimum kampanyalı satış fiyatının da 6 ay sonra ödeme seçeneği ile beraber Garanti BBVA ve Yapı Kredi'den %4,69'dan başlayan faiz oranlı kredi imkanları TEB Oto Finans'tan 3 ay ertelemeli kredi imkanı gibi olanaklar sunuluyor.

Geçtiğimiz ay kredi faiz oranları otomotiv şirketlerinde yüzde 4,99 olarak duyurulurken bu ay ise 4,69'a çekildi.

Kampanya 31 Mayıs'a kadar geçerli olacağı belirtildi.