Ziraat Bankası 1000 TL Verecek! Sadece Tek Tıkla Alabileceksiniz Başvuruyu Kaçırmayın

Ziraat Bankası 1000 TL Verecek! Sadece Tek Tıkla Alabileceksiniz Başvuruyu Kaçırmayın
Ziraat Bankası tarafından düzenlenen kampanya detayları pek çok kişi tarafından merak edildi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında 1000 TL para iadesi yapılacağı açıklandı. Ziraat Bankası para iadesi detayları pek çok kişi tarafından merak konusu olurken arama motorları üzerinde Ziraat Bankası para iadesi kampanya detayları araştırılmaya başlandı.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen kampanya detayları pek çok kişi tarafından merak edildi. Bankalar müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla peş peşe kampanyalarını düzenlemeye devam ederken bir kampanya duyurusu da Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası kampanyası kapsamında vatandaşlara 1000 TL para iadesi sağlanacağı açıklandı.

ZİRAAT BANKASI 1000 TL PARA VERECEK!

Müşterilerine yönelik özel düzenlenen kampanyalarını duyurmaya devam eden Ziraat Bankası dikkat çeken son dakika kampanyası ile gündeme geldi. Ziraat Bankası kampanyası detayları dikkat çekerken kampanya kapsamında 1000 TL para iadesi yapılacağı ifade edildi.

Yeni başlatılan kampanya kapsamında, Bankkart kullanıcıları, bazı alışverişlerde 1000 TL'lik bonus kazanabilecekler. Bu özel bonus, belirli işlemlerde Bankkart kullanıldığında müşterilere tanınacak. Ziraat Bankası kampanyasını ''Ziraat Mobil’den müşterimiz olabilir, 1.000 TL Bankkart Lira kazanma fırsatından hemen yararlanabilirsiniz.'' ifadeleri ile duyurdu.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Ziraat Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında müşterilerine özel kampanya düzenlendiği açıklanırken kampanya kapsamında detaylar pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Ziraat Bankası kampanyası dahilinde vatandaşlara 1000 TL ödeme sağlanacağı ifade edildi. Ziraat Bankası kampanya katılım şartları şu şekilde verildi;

  • Kampanya, 1 Nisan 2024-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ziraat Mobil'den Ziraat Süper Şube müşterisi olanlar için geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den katılım sağlanmalıdır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapacakları her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde 250 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında müşteriler 31.05.2024 tarihine kadar teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 31.05.2024 tarihine kadar Hediye Bankkart Lira fırsatından faydalanabilecektir
  • İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.
  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilir.
  • Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.
  • Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.
  • İptal, iade, Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme ve para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanyaya dahil olmuş işlemlerin iade edilmesi durumunda yüklenen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.
  • Kampanyaya sadece bir kez katılım sağlanabilecektir.
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.