Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elektrikli Mercedes G-Serisi fiyatı ve özellikleri

Mercedes’in yeni elektrikli modeli

Mercedes’in yeni elektrikli modeli Mercedes G-Serisi ile ilgili fiyatı ve özellikleri belli oldu. Resmi olarak da EQG yerine de G580 EQ olarak da adlandırılan modelin de dört motorlu güç aktarma sistemiyle beraber de toplam 579 hp maksimum güç sunduğu ifade edildi.

YENİ MERCEDES BENZ GERİSİ

Araç için toplamda da 432 kW’lik (580 beygirlik) güç üretebilen ve bu sürede de 116 kWH bataryayla da karşımıza çıkacak. Ön kısmında da bağımsız süspansiyon bulunan otomobilin de menzili ise 473 kilometre olduğu ifade ediliyor.

Elektrikli Mercedes Benz G Serisi’de yüksek çekiş gücü sebebiyle de 35 derece eğitimi de rahatlıkla geçebilirken bataryası ve güç aktarım bileşenleri tamamen yalıtılmış olan SUV model için de 850 mm’ye kadar da derin sulardan geçebiliyor.

MERCEDES BENZ G SERİSİ FİYAT LİSTESİ

Tamamen elektrikli modeli olan Mercedes-Benz G Serisi’nin fiyatı yurt dışında 142 bin 622 eurodan başlıyor. Güncel kurla Türkiye fiyatının ise 5 milyon TL’ye yakın. Söz konusu modelin de yüzde 60 ÖTV dilimine girmesi sebebiyle de Türkiye’de ki en ucuz G serisi olacağı ifade edildi.

Üç farklı tasarım konseptine sahip G-Serisi’nin dış mekan tasarımında öne çıkan özellikleri keşfedin: PROFESSIONAL dış mekan tasarım konsepti, EXCLUSIVE dış mekan tasarım konsepti ve AMG dış mekan tasarım konsepti. Sağlam ön kısım, arka kapıda açık stepne veya ayırt edici davlumbaz kaplamaları gibi özellikleri öne çıkıyor.