Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum Kimdir, Süheyl Batum Serveti Ne Kadar ?

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum Kimdir, Süheyl Batum Serveti Ne Kadar ?
Galatasaray başkan adayı olduğunu duyuran Süheyl Batum hakkında merak edilenleri bu yazımızın devamında sizler için ele aldık. Süheyl Batum kimdir, Süheyl Batum serveti ne kadar sorularının cevapları bu yazımızda.

Galatasaray'da sezon sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurul öncesi Süheyl Batum, başkan adaylığını resmi olarak duyurdu. Galatasaray başkan adayı olan Süheyl Batum hakkında bir çok sarı kırmızı taraftarlar oldukça meraklı. Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum'un kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve geçmişinde neler yaptığı hakkındaki detayları bu yazımızdan takip edebilirsiniz.

Galatasaray Başkanlık seçimleri öncesinde listesini divana teslim eden başkan adayı, basın açıklaması yaparak başkan adaylığına dair açıklamalarda bulundu;

"Bugün, listemizi sayın divan başkanına teslim ettik. Galatasaray başkanlığına aday olduk. Galatasaray sadece bir spor kulübü değil, gelenekleriyle, geçmişiyle, değer yargılarıyla çok önemli bir kurum. Galatasaray demokrasisi için, arkadaşlarımızla birlikte buraya geldik. Galatasaray'ın itibarı ve özellikle geleceği için buradayız. Değerli arkadaşlarımızı bir araya getirirken, bizi cesaretlendiren iki önemli başkanımız vardı. Sayın Alp Yalman, bizim listemizde yer alıyor."

"Neden aday olduk? Hepimiz Galatasaraylıyız. Burada bulunan arkadaşlar, hayatları boyunca Galatasaray'a hizmet etmiş ve güçlerini vermiş kişilerdir."

"Galatasaray'ın önemli başkanlarından Ünal Aysal da bizimle. Seçimi kazanırsak, Sportif A.Ş'nin başında olacak." açıklamaları yaparak başkanlık ile ilgili detayları duyurdu.

Süheyl Batum Kimdir ?

Türk hukuk profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum, 6 Mayıs 1955'te doğdu. Cumhuriyet Halk Partisi'nden TBMM 24. Dönem Eskişehir milletvekilidir. Galatasaray Lisesi'nde orta ve lise eğitimini tamamlayan Süheyl Batum, 1979 yılında Paris I Panthéon Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı ve iki dönem Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğü görevlerini icra etmiştir.

Doğum: 6 Mayıs 1955 (68 yıl yaşında), İstanbul, Türkiye

Eğitim: Galatasaray Lisesi, Paris Üniversitesi, Pantheon-Sorbonne University, İstanbul Üniversitesi

Süheyl Batum Serveti Ne Kadar ?

Süheyl Batum serveti hakkında henüz açıklama yapılmadı. Süheyl Batum'un resmi serveti ile ilgili bir bilgiye ulaşılmamıştır. Bilgiye ulaşılması ile yazımız güncellenecektir.