382 İşçi Alımı İçin Başvurular Açıldı! Başvuru Şartı YOK

382 İşçi Alımı İçin Başvurular Açıldı! Başvuru Şartı YOK
Göç İdaresi Başkanlığı 382 İşçi Alımı Hakkında Duyuru Geldi.

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru, 382 işçi alımı kapsamında noter kurası sonucu sözlü sınava hak kazanan asil adayların sınav tarihlerinin 25-29 Haziran 2024 tarihleri arasında belirtilen adreste gerçekleştirileceğini aktarıyor.

İş Kanunu ve İşçi Alımlarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca, Göç İdaresi Başkanlığı, İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü emrinde istihdam edilecek sürekli işçi kadrolarına personel alımı gerçekleştirdi. Asil ve yedek adayların listeleri www.goc.gov.tr adresinden ilan edilmiş olup, sürekli işçi alımının sözlü kısmına girmeye hak kazanan asil adaylar, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve şoför adayları için sözlü sınavın İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde yapılacağı belirtilmiştir.

Adaylar, sınav günü ve saati ile ilgili bilgileri ve sınavın yapılacağı yerin detaylarını www.goc.gov.tr adresinden takip edebileceklerdir. Ayrıca, duyuruda belirtilen tarihte ve saatte sınava girmeye hak kazanan adayların listesi de bu adreste yayımlanacaktır.

Duyuruda ayrıca, daha önce belirlenen sağlık raporu teslim tarihinin uzatıldığı ve son teslim tarihinin 12 Haziran 2024 olarak belirlendiği de hatırlatılmıştır. Bu belgeyi temin etmekte zorlanan adaylar için ek süre tanınmıştır.