Ardahan Öztoprak kimdir?

Ardahan Öztoprak kimdir?
Türkiye'de gündeme düşen ve konuşulan isimler arasına giren Ardahan Öztoprak son saatlerde ülke gündemine girdi. Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın 27 yaşında ki oğulları Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirerek...

Türkiye'de gündeme düşen ve konuşulan isimler arasına giren Ardahan Öztoprak son saatlerde ülke gündemine girdi. Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın 27 yaşında ki oğulları Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirerek kadın kimliğine yöneldi.

İsmini de Ayda olarak değiştiren Öztoprak ise son halini de sosyal medyadan paylaştı. Anne Çiçek Diligil ise, "Heves ve marjinal bir durum değil. Önemli kliniklerden destek alıyor" dedi.

ARDAHAN ÖZTOPRAK KİMDİR?

Oyuncu Çiçek Dilligil ile müzisyen Bora Öztoprak'ın 1997 yılında dünyaya gelen oğulları Ardahan Öztoprak eğitimi için Amerika'ya gitmişti.

YENİ İSMİ AYDA ÖZTOPRAK OLDU

Uzun süredir de eğitim için Amerika'da yaşayan Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirerek kadın kimliğine yönelirken ismini ise Ayda yaptı.

Annesi Çiçek Dilligil tarafından gelen açıklama da, "26 yaşında artık bir birey. Aile olarak onun yanındayız. Adı artık Ayda. Bu, sabah uyandım 'haydi' diye bir süreç değil. Heves ve marjinal bir durum da değil. Önemli kliniklerden de destek alıyor" ifadelerini kullandı.

YENİ HALİNİ INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Ayda son halini Instagram hesabından paylaşırken yayınladığı fotoğraflardan bazıları da haberimizde: