Now Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızıl Goncalar'ın final tarihi açıklandı

Now Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızıl Goncalar'ın final tarihi açıklandı
Now Tv ekranlarında başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisi için final tarihi belli oldu. Dizinin başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi de isimlerin yer almış olduğu...

Now Tv ekranlarında başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisi için final tarihi belli oldu. Dizinin başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi de isimlerin yer almış olduğu dizinin de sezon final tarihleri açıklandı.

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Son dönemin de sevilen dizileri arasında yer alan Kızıl Goncalar, 20 Mayıs Pazartesi günü 19. bölümüyle sezon finali yapacak.

Kızıl Goncalar, Eylül'de yeni sezonuyla izleyiciyle buluşacak.

KIZIL GONCALAR DİZİ KONUSU

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Levent Alkanlı (Özcan Deniz)

Meryem Tezel. (Özgü Namal)

Cüneyd Güneş (Mert Yazıcıoğlu)

Sadi Hüdayi Güneş (Erkan Avcı)

Beste Özdemir Alkanlı (Hazal Türesan)

Naim Tezel. (Mert Turak)

Hasna Güneş (Selen Öztürk)

Suavi Alkanlı (Şerif Erol)

TÜR: DRAMA

YAPIM ŞİRKETİ: GOLD FİLM

YAPIMCI: FARUK TURGUT

GENEL KOORDİNATÖR: AHSEN TÜZÜN BALTEPE

YÖNETMEN: ÖMÜR ATAY

SENARYO: ŞÜKRÜ NECATİ ŞAHİN