Oyun Severlere Müjde! Düşük Fiyatı İle O Oyunlar Game Pass'e Geliyor

Oyun Severlere Müjde! Düşük Fiyatı İle O Oyunlar Game Pass'e Geliyor
Xbox Game Pass uygulaması son zamanların en çok dikkat ile araştırılan oyun platformları arasına girmeyi başardı. Tüm oyuncuların göz önünde bulundurduğu game pass uygulamasının detayları bu yazımızda sizlerle.

Xbox Game Pass kütüphanesi, iki heyecan verici oyunla daha genişliyor! CI Games tarafından yapılan yasal bir anlaşma sonucunda, Lords of the Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2 yakında platformda yer alacak.

Lords of the Fallen, 2023 yılında çıkan ve orijinal Souls benzeri oyuna modern bir bakış açısı getiren bir yapım. Eleştirmenlerden karışık yorumlar alsa da, oyuncular tarafından oldukça beğenildi ve piyasaya sürülmesinin ardından sadece 10 gün içinde bir milyon kopya satış rakamına ulaştı.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ise Hitman serisine benzer bir tarzda tasarlanmış, askeri keskin nişancı temalı bir oyun. Sniper Ghost Warrior serisinin beşinci oyunu olan Contracts 2, ilk oyuna da devam niteliğinde.

Her iki oyun da yakın zamanda Xbox Game Pass'e eklenecek. Xbox'tan resmi bir tarih duyurusu bekleniyor olsa da, bu heyecan verici haber oyun severleri şimdiden heyecanlandırıyor.