Ünlü astrolog neden sonuç ilişkisiyle yorumladı! 8 Mayıs 2024 Çarşamba burç yorumları

Ünlü astrolog neden sonuç ilişkisiyle yorumladı! 8 Mayıs 2024 Çarşamba burç yorumları
Ünlü astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını yayınladı. Kazanova'nın işte 8 Mayıs 2024 Çarşamba ve haftalık burç analizleri...8 Mayıs’ta sabah 06:21 itibariyle 18 derece Boğa burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek....

Ünlü astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını yayınladı. Kazanova'nın işte 8 Mayıs 2024 Çarşamba ve haftalık burç analizleri...

8 Mayıs’ta sabah 06:21 itibariyle 18 derece Boğa burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Boğa burcu konuları ve temalarında yenilikleri hayatımıza getirecek. Yeniay zamanları tohum atmak, başlatmak ve harekete geçmekle ilgili olduğu için gündemimiz yenileniyor. Boğa burcu konularında haritalarımızda hangi alan aktif oluyorsa o alanda başlangıçlarımızı yapabiliriz. Bu Yeniay hem bir Süper Ay, hem de Uranüs’le yakın temasta bir Yeniay olduğu için beklenmedik olaylar, ani, sürprizler, baş kaldırmalar, toplumsal konulara vereceğimiz tepkiler gündemimize yerleşebilir.

BOĞA BURCU

Boğa burcu bereketle, üretkenlikle, verimli olmakla, tarımla, toprakla, çiftçilikle bağlantılıdır. Para, mal mülk sahibi olmak, yemek içmek hayatın tadını çıkarmak Boğa burcunun ana konusudur. Mobilya, tasarım, sanat, dekorasyon, mücevher, moda, tasarım, finans sektörü önem kazanıyor.  Bu alanda işi olanların işlerinde önemli konuları hareketlendirmek isteyeceği ya da bu alanlarda beklenmedik bazı durum ve olaylarla da karşılaşacağını söyleyebiliriz. Statükomuzu koruma ve kendimizi güvene alma ihtiyacımız yüksek olabilir.

KOÇ BURCU

Koç ve yükselen Koçlar sizin için önemli haftalardan bir tanesi başlıyor. Fazlasıyla hareketli olacaksınız ve bu hareketlilikten kaynaklı olarak zaman zaman sakarlıklara yatkınlığınız da yüksek olabilir. Bu hafta genelinde tansiyon iniş çıkışları, baş ağrıları, sinüzit gibi etkilere de dikkat etmekte fayda var.

İKİZLER BURCU

İkizler ve yükselen İkizler, sosyal çevreniz hareketli. Hafta başında arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberler var. Onlarla girişeceğiniz işler varsa hafta başında bu işleri canlı kılacaksınız Salı gününden sonra kendi halinizde olmak ve birkaç günü kendinize ayırmak önemli olacak. Geri plandan yürüttüğünüz her tür işinizi tıkır tıkır halledecek, sorumluluklarınızı bileceksiniz. İşinizde bu dönem çok fazla sorumluluk aldıysanız ve üzerinizde bir baskı hissediyorsanız bu baskının biraz hafiflediğini fark edebilirsiniz. Bu anlamda Salı günü dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde şifalanması gereken konular olabilir. Bazı konuları hala dile getirmekte, kendinizi ön plana çıkarmaktazorlanıyor olabilirsiniz. Bu hafta bu konularda da yardım alacak, şifalanacaksınız. Kafanızdaki planları çevrenize bahsetmekten çekinmeyin ama bunu yaparken karşı tarafı da düşünerek adım atacağınızı hissettirmeye özen gösterin o zaman işlerin çok daha rahat bir şekilde gittiğini göreceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Yengeç ve yükselen Yengeçler bu hafta işinizde gücünüzde kendinizi ortaya koymak isteyeceğiniz biraz da sabırsız etkilerle hareket edeceğiniz haftalardan bir tanesi olabilir. Bu aralar değişime karşı inanılmaz bir istek duyuyorsunuz ama bir yandan da çevrenizi ve arkadaşlarınızı değiştirme konusunda tereddütleriniz var. Ama hayat da diyor ki tereddütler ve kararsızlıklardan mümkün olduğunca uzak durun değişimi hayatınıza alın ve bu değişimle ilerleyin. Yeni ayın konusu da bu. Bu bir çevre değişimi başka bir muhite taşınma iş değişikliği ya da yeni olasılıklara kalbinizi açma olabilir. Hayatınız yenileniyor Jüpiter de burada bir yıldan beri size önemli fırsatlar vermişti. Belki bu şans ve fırsatları değerlendiremediniz ya da bu görmezden geldiniz. Bu Yeni ayla beraber ne olursa olsun bu şans ve fırsatları görmezden gelemeyeceğiniz hızlı, ani, beklenmedik olaylarla hayatınızda değişimler söz konusu olacak.

ASLAN BURCU

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta hareketli. Uzak yerlerden önemli haberleriniz var ve bu hafta kendinizi dış ortamlarda daha fazla görecek, cesur yapınızı ortaya koyacaksınız. Sizi daha az tanıyan, iş yaptığınız insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirmeniz gerekiyor. Burada eksik kalan parçalar olabilir, kendinizi affettirmeniz ya da doğru ifade etmeniz gereken insanlar olabilir. Bu noktalarda şifalanma enerjisi devrede olacak. Güneş’in Satürn’le olan olumlu açısı kariyerinizde doğru şekilde hareket edeceğinizi ya da işinizde değişmesi gerekenleri çok daha rahat bir şekilde ele alıp yapılanmanızı gerçekleştireceğinizi gösteriyor. Güçlü insanlardan destekler alacak maddi konularda elde edeceğiniz her tür geliri, işinize ya da sizi geliştirecek alanlara yatıracaksınız.

BAŞAK BURCU

Başak ve yükselen Başaklar maddi konular ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu alanda bir süredir üzerinizde hissettiğiniz bir sabırsızlık bir harekete geçme isteği yüksek olabilir. İşlerinizi bir an önce toparlama enerjisi hızlı olacak bu da bazen gereksiz çıkışlar, hatalar yapmanıza da neden oluyor. Bu hafta en çok para ile ilgili konularda sabırsızlıktan uzak durmaya çalışın. Maddi konularda şifalanmanız gereken, konuşulması gereken başlıklar olabilir. Salı günü bu konuların üzerine düşebilirsiniz. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda son zamanlarda yaşadığınız iniş çıkışları rahatlatıyor. Şimdi sevdiğiniz insanla ilişkinizde yapılanma içerisindeyseniz ya da birbirinize vermiş olduğunuz sözler varsa bu sözleri yerine getirmek üzere harekete geçeceksiniz. Sevdiğiniz insanın ya da eşinizin ailesi, yakın çevresindeki insanlarla bu dönem anlaşmak kolay olurken kısa vadeli tatil programlarınızı harekete de geçirebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Terazi ve yükselen Teraziler ikili ilişkilere odaklandığınız haftalardan bir tanesi başlıyor. Özel hayatınıza yatırım yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Hayatınızda bir insan yoksa birileri olması gerektiğini hissediyorsunuz. Bu hafta bunu kemikleriniz kadar hissedeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Eşinize sevdiğiniz kişiyle olan ilişkilerinizde bağımsızlığınızdan tutun ilişkinizde yaşadıklarınıza kadar konuşamadığınız söyleyemediğiniz ne varsa bu hafta bunları konuşma ihtimaliniz var. Şifalanma enerjiniz de devreye girecek ama bunu yaparken karşı tarafı üzerek ya da bencilce davranarak değil daha bilinçli, kendinizi ön plana çıkararak ama karşı tarafı da düşünerek adımlar atmaya özen gösterin çünkü Merkür Kiron ’da Koç burcunda kavuşum halinde. Bu da kelimeleri düşünmeden konuşacağımızı da gösterebilir ama diğer yandan da bunu yaparken fazlasıyla kendimizi ezdiğimiz de yapmamak için çok uğraştığımızı da bize anlatıyor. Bu ikisi arasındaki dengeyi iyi kurmaya özen gösterin. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı var. İş hayatınızda bu dönem elinizi attığınız işler size yarayacak. Hem sağlığınız hem işinizle ilgili konularda sınırlarınızı iyi çizdiyseniz parasal yönden de nasıl hareket etmeniz gerektiğini bu hafta çok net göreceksiniz. Salı günü bu anlamda sizi destekleyecek. Önemli işlerinizde sorumluluklarınızı çok rahat bir şekilde ele alacak ve maddi konuları da rahat bir şekilde halledeceksiniz.

AKREP BURCU

Akrep ve yükselen Akrepler işinizle ilgili konular, gündelik hayat düzen sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Bu alanda bu ara koşturmalarınız yüksek ama verimli ve üretken olmak için çalışmanız gerekiyor. Adaletsizliklerle karşılaşmış olsanız bile sıkıntı ve problemleriniz olsa bile bu dönem çalışanların kazanacağı bir süreç olacak. O yüzden bu hafta beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi şifalanmanız da gerekecek. Eğer çok geri planda durduysanız kendinizi ön plana çıkartamadıysanız kendi ihtiyaçlarınızı belirleyemediyseniz bunlarla ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ya da tam tersi bu aralar özür dilemeniz gereken insanlar varsa Salı günü o insanlardan özür dileme enerjiniz de devreye girebilir. Her koşulda şifalanma enerjisi devrede olacak. Güneş Satürn olumlu açısıyla özel hayatınızda güzel sağlam adımlar söz konusu olacak. Sevdiğiniz insanla sağlam bir temel oluşturduysanız ne sevdiğiniz insan size karşı yerine getirmek durumunda olduğu yükümlülüklerinde sorun yaşayacak ne siz ona karşı sorumluluklarınızda sıkıntı yaşayacaksınız. Evliyseniz ve çocuklarınız varsa çocuklarınızın arasında büyük bir dayanışma devreye girebilir ve bu dayanışma sizi çok mutlu edebilir.

YAY BURCU

Yay ve yükselen Yaylar hareketli enerjilerle haftanıza merhaba diyorsunuz. Spor yapıyorsanız bu enerjinizi spora yönlendirmek size çok iyi gelebilir. Her şey de istediğiniz gibi akıyor hem işinizde hem özel hayatınızda. Eğer özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda bazı mevzular varsa bu mevzular ilişkinizi zedelediyse şimdi bütün bunları ele alma ve şifalandırmak anlamında Salı gününden faydalanın. Salı günü Güneş’in Satürn’le olan bir olumlu açısı var. Ev ve aile hayatınızda yapılması gereken ne varsa bunları tıkır tıkır yerine getireceksiniz. Bu görev ve sorumluluklar böyle yormayacak ve zorlamayacak. Eviniz için yapılması gereken ne varsa bu mevzuları çok rahat ele alacaksınız. Baba tarafı ile bağlantılar kuvvetli olabilir onları ağırlayabilirsiniz, onlardan haberler alabilirsiniz.