Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuk Geçer’den BTC yatırımcılarını üzen haber! O tarihte rekor düşüşe..

Ekonomi yorumlarıyla sık sık

Ekonomi yorumlarıyla sık sık gündeme gelen ve dikkat çeken Selçuk Geçer, yatırımcıların da elinde ki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla yaptığı işleri değerlendiriyor. Burada en riskli yatırımlar arasında görülen ve çok kazanç sağlayan kripto para olurken kazanan ve kaybeden de belli oldu.

Geleceğin sanal para birimi olarak da adlandırılan kripto paralarda da rekor yükseliş göze çarparken son dönemde de bitcoin de yaşanan dalgalanmalar da pek çok yatırımcının da para kaybetmesine sebep oldu. Kripto paralarda bunun aksine kazancına kazanç katan kişiler de oldu.

BİTCOİN REKOR KIRDI

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını Ocak ayında onaylamıştı. Bu kararın ardından 3 ay sonra bitcoin 74 bin seviyesine gelerek 2019 yılındaki 69 bin dolar rekorunu kırmış oldu.

BİTCOİN’İN GİDİŞATI NE OLACAK?

Bitcoin son dönemlerde dalgalanma yaşarken bunun temel sebebi de her yatırım aracı da rekor yükseliş ardından bir geri çekilme olarak da görüyor. İran ve İsrail gerilim de düşüşü ateşleyen önemli etmenlerden birisi de oldu.

GEÇER: DÜŞECEK

Bitcoin’de yaşanan bu düşüşler devam edecek mi 64 bin dolar seviyesine kadar düşen Bitcoin tekrar yükselecek mi soruyusuyla ilgili de Selçuk Geçer, “bitcoin 48 bin dolara kadar geleceğine inanıyorum. Avax 50 dolar iken ‘Aman dikkatli olun’ dedim, bugün 35 dolara düştü. Düzeltmeler olmaz mı, olur. 65’e çıkacak, şimdi göreceksiniz. Çok kısa vade için konuşuyorum, 65’e çıkacak, oradan tekrar 63’e geri dönüp aşağıya doğru gidecek. 48.000 doğru, düşecek. 2 hafta sonra bunu konuşuyor olacağız” dedi.

Ülke geneli emekliler bankalar ile
Sıradaki Haber Garanti Bankası açıkladı! Emeklilere tek seferde 25 bin TL’lik promosyon müjdesi