Galatasaray Fenerbahçe derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Galatasaray Fenerbahçe derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?
Spor Toto Süper Lig'de son haftalara doğru yaklaşılırken heyecan dev derbi mücadelesi oynanacak. Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde derbide sahasında ezeli rakibini ağırlayacak. Maçtan puan ve puanlar olması...

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara doğru yaklaşılırken heyecan dev derbi mücadelesi oynanacak. Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde derbide sahasında ezeli rakibini ağırlayacak. Maçtan puan ve puanlar olması halinde ise sarı kırmızılı ekip şampiyon olacak.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertli taraftarlar da yer alacak. Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2400 Fenerbahçeli taraftar alınacak.

Valilikten yapılan açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu, 19 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Misafir takım seyircisi, maçın oynanacağı Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'na toplu olarak giriş yapabilecektir." denildi.

GS - FB MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Kulüpten bugün açıklama geldi:

Sınırlı sayıda biletler, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14.00‘de GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup, 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat:11.00’de sadece GS Logolu passolig kartlarına satışa sunulacaktır.

Resmi bilet satış kanalları dışındaki usulsüz bilet satışlarını engellemek ve taraftarlarımızın mağdur olmaması adına, Fenerbahçe karşılaşmasına ait satışı yapılan tüm kombine ve biletler maç günü de dahil olmak üzere transfere kapalı olacaktır.

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için sadece kulübümüze devredebilirler. İkinci bir kişiye devredemezler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2025-2026 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

İl Spor Güvenlik Kararı gereğince 19.05.2023 tarihinden itibaren Fenerbahçe logolu passolig kartını iptal eden taraftarlar karşılaşmaya bilet alamayacaktır.