Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ücretsiz hizmet resmen başladı! Emekliler için yarın başlıyor

Türkiye’de milyonlarca emekliyi yakından

Türkiye’de milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren haber geldi. O hizmetler ücretsiz olurken tarih ise açıklandı. Milyonlarca emeklinin aylıklarına Ocak ayı itibariyle yüzde 49,25 oranında zam gerçekleşirken yapılan zam sonrasında da en düşük emekli aylığı 10 bin TL’de kaldı. Emekliler, maaşlarına da ek bir zam yapılmasını isterken iktidar tarafından da emeklilerin talebine Ramazan Bayramı’nda 3 bin TL ikramiye gelirken ek destek paketleri de belediyelerden geliyor.

EMEKLİLERE BELEDİYELERDEN DEV DESTEK

Destek paketleri belediyeler tarafından emeklilere belli şartlar içerisinde elektrik, doğal gaz, pazar desteği ve farklı alanlarda indirim imkanları sağlanacağı belirtilmişti.

ÜCRETSİZ HİZMET BAŞLADI

Yurt geneli pek çok belediye başkanı da yerel seçimde emeklilere dair vaatlerini gerçekleştirmeye başlarken bunlardan birisinin de Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer oldu. Dinçer, emekliler için kuaför salonunda ücretsiz tıraş imkanını açıkladı.

“7’DEN 70’E HERKESE HİZMET VERECEK”

Aksaray Belediyesi resmi internet sayfasından yapılan açıklama da; Berber Salonu, hafta içi her gün sabah saat 08.00’dan itibaren hizmet vereceği duyuruldu. Talepler doğrultusunda kuaför salonu cumartesi günü de hizmet verileceği belirtildi. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak şehirde yaşayan 7’den 70’e herkese hizmet verdiklerini açıkladı.

Aksaray Belediyesi’nin daha öncesinde devam eden mobil kuaför hizmetinin yine devam edeceğini hatırlatan Başkan Dinçer, “Belediye olarak mobil kuaför hizmetimiz devam ediyor. Özellikle rahatsızlık nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı, hasta, engelli bireylerimize evde kuaför hizmetimiz sürüyor”dedi.

Aksaray Belediyesi Basın Bülteni