TOKİ Ankara'da Taksitle Konut Satışı Yapacak! Başvuru Tarihini Sakın Kaçırmayın

TOKİ Ankara'da Taksitle Konut Satışı Yapacak! Başvuru Tarihini Sakın Kaçırmayın
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) resmi internet adresi üzerinden dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu.

Konut sahibi olmak isteyen Başkentlilere müjdeli haber TOKİ'den geldi. TOKİ son dakika açıklamasında uygun taksitli konut satışı yapılacağını ifade ederken detaylar oldukça dikkat çekti. TOKİ tarafından yapılan son dakika açıklamasında taksitli konut satışı detaylarına yer verildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) resmi internet adresi üzerinden dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Ankara'da konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar yüksek konut fiyatları ve yüksek kredi faizleriyle baş başa kalırken ev sahibi olmak isteyenlere müjde TOKİ'den geldi.

TOKİ ANKARA KONUT SATIŞI 2024

Ankara'da 1 milyon 626 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 ve 3+1 konut satışı yapılacağına yer verildi. Başvuru yapmak isteyen milyonlarca Ankaralı detayları yakından takip etmeye devam ederken TOKİ Ankara konut satışı başvuru tarihini açıkladı. Başvuruda bulunacak kişiler için başvuru şartları şu şekilde açıklandı;

  • Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır.
  • Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacaktır. (Tüm başvurular kura tarihinden önce kontrol edilmektedir)
  • Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Tüm başvurular kura tarihinden önce TAKBİS Sisteminden kontrol edilmektedir)

BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN!

TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada başvuru detaylarına şu şekilde yer verildi;

1e029878-c886-4294-8fca-37008e00c9e6.webp

Ankara için TOKİ başvuruları 6 Haziran 2024 tarihinde başlayacak. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların bu tarihi kaçırmaması gerektiği ifade edildi.