İçerisinde WhatsApp olacak Nokia yeni telefonu piyasaya sürülmeye hazırlanıyor

İçerisinde WhatsApp olacak Nokia yeni telefonu piyasaya sürülmeye hazırlanıyor
Akıllı telefonlar için yeni özellik ve inovasyonlar duyurulmaya devam ediyor. Buna göre de Finlandiya merkezli HMD Global adlı şirketin de çatısı altında faaliyetlerine devam eden Nokia şirketi de; piyasaya sürmüş olduğu uygun...

Akıllı telefonlar için yeni özellik ve inovasyonlar duyurulmaya devam ediyor. Buna göre de Finlandiya merkezli HMD Global adlı şirketin de çatısı altında faaliyetlerine devam eden Nokia şirketi de; piyasaya sürmüş olduğu uygun fiyatlı akıllı telefonları ile eski tuşlu telefonlar da gündemden düşmüyor.

Son dönemde de düşük fiyatlı modellere ağırlık veren şirkette eskiden çok tutan telefonların da yeni nesillerini yaparak piyasaya da sürüyor. Bu doğrultuda da en efsane telefon modelleri arasında yer alan Nokia modelinin de yeni sürümünü piyasaya süren şirket, şimdilerde ise yeniden kolları sıvayarak yeni bir model için de hazırlıkları sona erdirdi.

NOKİA 3210 YENİ NESİL TELEFON GELİYOR

Gelen son haberlere göre de Nokia'nın 3210 adlı yeni modeli de piyasaya çıkacak. 1999 yılında da piyasaya çıkan Nokia 3210 adlı telefonun da çağdaş tasarımı yapılırken telefonun da Turkuaz renk ağırlığında da piyasaya çıktığı belirtildi. Akıllı telefon kategorisine de giremeyecek olan bu telefonların da muhtemel olarak da 4 G bağlantısı ve WhatsApp gibi de özellikleri olacak.

Telefon üzerinde çalışmalar başladı ve kısa sürede piyasaya gelecek.

Nokia Corporation, 1865'te kurulmuş Finlandiya merkezli çokuluslu bir bilgi teknolojileri, telekomünikasyon şirketidir. Cihaz 1990 - 2000'li yıllarda en fazla satan telefon modelleri arasında yer almış ve günümüz Türkiye'sinde de 2010 - 2012 yıllara kadar da aktif en fazla kullanılan modellerden birisi olarak biliniyor.