İstanbul Emniyeti biraz önce açıkladı! O yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul Emniyeti biraz önce açıkladı! O yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da Beşiktaş ile Yenikapı'da yapılacak etkinlikler sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, bugün Yenikapı miting alanında Peygamber Sevdalıları Platformu...
İstanbul'da Beşiktaş ile Yenikapı'da yapılacak etkinlikler sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, bugün Yenikapı miting alanında Peygamber Sevdalıları Platformu organizesinde düzenlenecek olan Mevlidi Nebi programı nedeniyle saat 09.00'dan programın bitimine kadar trafiğe kapatılacak yollar ve bu yolların alternatifleri hakkında bir açıklama yaptı.

İSTANBUL BUGÜN TRAFİĞE KAPALI YOLLAR

Namık Kemal Caddesi ile bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar, Namık Kemal Varyant, Şehit Vefa Kara Kurdu Üst Geçidi, Yenikapı İDO İskelesi ile Yenikapı miting alanı arası yanyol (Yenikapı Etkinlik Alanı iç yolu), Mahramacı Sokak, İnkılap Caddesi, Küçük Langa Caddesi, Küçük Langa Aralığı Caddesi, Langa Bostanları Sokak, Yenikapı Marmaray’a çıkan tüm cadde ve sokaklar.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından alternatif güzergahlar ise, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil, Atatürk Bulvarı, Kennedy Caddesi olarak belirlendi.

Saat 12.00-17.00 arasında düzenlenecek etkinlik kapsamında, Muallim Naci Caddesi ile Ahmet Taner Kışlalı Caddesi kesişiminden Bebek istikametine çift yönlü, Kuruçeşme Caddesi çift yönlü, Bebek Arnavutköy Caddesi'nden Arnavutköy ışıklarına kadar ve Cevdetpaşa Caddesi ile İnşirah Caddesi kesişiminden Arnavutköy istikameti trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kapatılacak olan yollara alternatif olarak, Dereboyu Caddesi, Portakal Yokuşu, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Kuruçeşme Çağrı Sokak, Yeşilpınar Sokak, Arnavutköy Dere Sokak, Bebek Hamam Sokak olarak belirledi.