Passolig çöktü mü? Passolig neden girilmiyor?

Passolig çöktü mü? Passolig neden girilmiyor?
10 Mayıs 2024 Cuma günü Passolig sitesine erişimlerde problemler yaşanıyor. Kullanıcılar internet sayfasına girmeye çalıştıklarında hata ile karşı karşıya kaldılar. Peki Passolig çöktü mü, ne zaman düzelecek? İşte detaylar...

10 Mayıs 2024 Cuma günü Passolig sitesine erişimlerde problemler yaşanıyor. Kullanıcılar internet sayfasına girmeye çalıştıklarında hata ile karşı karşıya kaldılar. Peki Passolig çöktü mü, ne zaman düzelecek? İşte detaylar ve daha fazlası ankarahaber06.com.tr adresinde yer alıyor.

GALATASARAY SEZONLUK KOMBİNE SATIŞA ÇIKTI

Kulüp resmi internet sayfasından yapılan açıklama da,

"Kombine genel satışı, 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00’te sadece Passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından yapılacaktır.

Taksitli Satış

Tüm kredi kartlarına (Gs Bonus özellikli kredi kartları dahil) vade farklı 3, 5 ,9 ,12 taksit imkanı ile Passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulamasından yapabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

YOĞUNLUK SONRASI UYGULAMA ÇÖKTÜ

Passolig internet sayfasında yaşanan yoğunluk sonrasında uygulama çöktü. Girişlerde problemlerle karşılaşan kullanıcılar ise çağrı merkezinden ve sosyal medya üzerinden de tepkilerde bulundu.

PASSOLİG NEDİR?

Passolig, Türkiye'de faaliyet gösteren elektronik bilet sistemidir. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlemesine Dair Kanun uyarınca Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya konmuştur. 2013-14 Süper Lig sezonunun 30. ve 1. Lig'in 36. haftasına denk gelen 19 Nisan 2014 tarihinde başlamıştır.