Xbox Game Pass Ultimate fiyatlarına zam geliyor

Xbox Game Pass Ultimate fiyatlarına zam geliyor
Xbox Game Pass Ultimate fiyatlarına zam geliyor. Microsoft tarafından stüdyosu kapandıktan bir gün sonra Hi-Fi Rush gibi oyunlara sürekli ihtiyacı olduğunu söylemesi sebebiyle de eleştirilerin odağı haline geldi. Henüz netleşmeyen...

Xbox Game Pass Ultimate fiyatlarına zam geliyor. Microsoft tarafından stüdyosu kapandıktan bir gün sonra Hi-Fi Rush gibi oyunlara sürekli ihtiyacı olduğunu söylemesi sebebiyle de eleştirilerin odağı haline geldi. Henüz netleşmeyen haberlere göre de Türkiye'de aylık 209 lira olan Xbox Game Pass Ultimate fiyatlarına zam yapma düşüncesinin aktif olarak da masada olduğu aktarılırken bu pakete de daha önce zam yapan Microsoft, bu aralar ad oyun tarafında atmış olduğu adımlar ile hiç ama hiç iyi yorumlar da almıoyr.

Dün şirket Redfall oyunun geliştiricisi Arkane Austin, Hi-Fi Rush oyunun geliştiricisi Tango Gameworks ve Alpha Dog Games gibi çatısı altındaki oyun stüdyolarının kapatma kararı aldı. Tüm bu kararlar sonrası gelen açıklama oyuncuları da sinirlendirdi. Xbox Oyun Stüdyoları başkanı Matt Booty yapmış olduğu görüşme doğrultusunda Hi-Fi Rush gibi şirkete/markaya prestij ve ödül kazandıracak küçük oyunlara ihtiyacımız var dedi.

Tango Gameworks imzalı olan Hi-Fi Rush genel olarak da çok beğenilirken tam da Matt Booty'nin isteğine uygun yapım olurken elbette kapalı kapılar ardından da tam olarak neler dönüyor bilinmiyor. Şirketin satın aldığı çok sayıda oyun stüdyosu ile pazara harika oyunlar sunacağı da düşünülürken son dönemde yaşananlar hiç hoş durmuyor ve gelecek endişe veriyor.

Neuralink cihaza da takılan hastada donanımsal ilk sorun oluşurken bundan önce de taşınabilir Xbox oyun konsolu ses getirirken kaçırmanız durumunda da bu cihaz çok uzun zamandır da konuşuluyor. Şirket oyunlarını da kompakt bir cihaz üzerinde de sunmak isterken kaynaklara göre de şu an prototip formunda da bir cihaz şirketi için de aktif olarak test ediliyor. Pazara çıkışı kesin olmayan cihaz, bulut oyunculuğu da temel almıyor yani oyunları yerleşik olarak oynatacak formda masada da yer alıyor.