Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılların efsane spor programı Beyaz Futbol dağılıyor mu? Ahmet Çakar tek tek herkesin ayrılığını..

Sosyal medya bu sabah
Sosyal medya bu sabah saatlerinden itibaren Ahmet Çakar’ın yaptığı yorumları dinliyor. Beyaz Futbol’un gelecek sezon olmayacağını ifade eden Çakar, “Rasim Ozan Kütahyalı ile sezon sonuna kadar götüreceğim. Sezon sonu Rasim ile bir daha hayatımda görüşmemek üzere ayrılacağım. Sevmiyorum Rasim’i.” dedi.

Beyaz Tv ekranlarında uzun yıllardır devam eden Türkiye’nin bir numaralı spor programı Beyaz Futbol tarihe karışıyor olabilir. Programın yorumcuları arasında yer alan eski hakem Ahmet Çakar, programın gelecek sezon olmayabileceğini açıkladı.

YouTube’da yayın yapan “The Football” programına konuk olan Çakar, “Rasim Ozan Kütahyalı ile sezon sonuna kadar götüreceğim. Sezon sonu Rasim ile bir daha hayatımda görüşmemek üzere ayrılacağım. Sevmiyorum Rasim’i. Seviyormuş gibi davranıyorum ama sevmiyorum. Altı haftamız var ligi bitireceğiz.” dedi.

“ORGANİK TARIM YAPACAĞIM”

Ahmet Çakar, diğer yorumcular Sinan Engin ve Abdulkerim Durmaz ve program sunucusu Ertem Şener ile ilgili de, “Sinan Engin zaten gidiyor, Ertem Şener’in ne yapacağını bilmiyorum. Abdülkerim Durmaz muhtemelen bir başka televizyon kanalına gidecek. Şunu söyleyebilirim: Beyaz Futbol muhtemelen dağıldı. Ben bir sene ara vermeyi düşünüyorum. Çanakkale’de organik tarım yapacağım.” açıklamasında bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı, Çakar’ın sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından “Hahaha seni Ahmet Goethe Çakar seniiiii” şeklinde paylaşım yaptı.