Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alkol fiyatları zamlandı! Yeni fiyat listesi belli oldu

Türkiye’de geçtiğimiz hafta duyurulan
Türkiye’de geçtiğimiz hafta duyurulan alkol fiyatlarına zam ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu doğrultuda da Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar tarafından da bir alkol grubuna yeni zam geçişi de uygulandı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar tarafından da sosyal medya hesabı üzerinden de alkol grubuna zam geldi. Sigara ve alkol deki zam furyası bu kez şarapları vurarken Kavaklıdere ve Doluca şarap gruplarında fiyatlar %7 ile %10 arasında yükseldi.

Erol Dündar sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalara göre de zam oranlarının her iki markada farklılık gösterebileceğini ifade ederken zamlardan da artan üretim maliyetleri ve vergileri de ki artışlardan da kaynaklandığı söylenildi. Bu zamlar da son dönem içerisinde alkol ve tütün ürünlerinde de peş peşe gelen zamların son halkası olarak dikkat topladı. Uzmanlar da zamların ilerleyen günlerde de devam edebileceğini öngörüyor.

ZAMLI ALKOL FİYATLARI NE KADAR?

Türkiye’de zam oranlarının da her iki markada farklılık göstereceği ifade edilirken ortalama bir artışa göre de 75 liralık Kavaklıdere şarap fiyatları 80 TL ve 100 TL’lik doluca şarabı fiyatının da 110 TL’ye yükselmesi bekleniyor.

RAKI FİYATLARI DA ZAMLANDI

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara göre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla rakı fiyatlarına yüzde 17 oranında zam geleceğini açıklamıştı.

2024 ALKOL FİYATLARI

  • En ucuz bira fiyatı: 35 TL
  • En pahalı bira fiyatı: 125 TL
  • En pahalı rakı fiyatı: 1275 TL
  • En ucuz rakı fiyatı: 339 TL
Türkiye’de dün sosyal medya üzerinden
Sıradaki Haber Akbank açıkladı! Çekilen ödemeler hesaplara geri iade edildi