Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankarada vatandaşlar orada nefes alacak! Büyükşehirin yeni hizmeti faaliyete girdi çay sadece 2 TL

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenimahalle

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenimahalle Kentkoop Mahallesi’ne kazandırılan yeni Batıkent Rekreasyon Alanı’nın çalışmaları tamamlandı. Belediye ekipleri gece gündüz çalışmalarını sürdürürken Büyükşehir Belediyesi ekipleri; BelPa Kafe, Gençlik Merkezi ve Yaşlı Kreşi gibi sosyal imkanların bulunduğu Batıkent Rekreasyon Alanı’nın ilk etabını 10 Mart 2024’e kadar tamamlayarak hizmete açıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Batıkent Rekreasyon Alanı için geri sayım başladı. Atıl durumda bulunan 431 bin 600 metrekarelik alana kurulan Batıkent Rekreasyon Alanı’nın ilk etabını 10 Mart’a kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. İçerisinde BelPa Kafe, Gençlik Merkezi ve Yaşlı Kreşi gibi sosyal imkânların bulunduğu tesisimiz Ankara’ya çok yakışacak” ifadelerini kullanmıştı.

KAFE FİYATLARI ÇOK UYGUN

Ankara Büyükşehir Belediye’sinin yeni yaptırmış olduğu ve bir kısmının da çalışmaları devam eden Batıkent Rekreasyon Alanı’nda bulunan Belpa Coffee fiyatları oldukça uygun.

Büyükşehire bağlı işletmede;

  • Çay 2 TL
  • Su 3 TL
  • Türk Kahvesi 3 TL
  • Maden Suyu 5 TL

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kentkoop Mahallesi’nde atıl durumda yer alan 431 bin 600 metrekarelik alanı dev bir rekreasyon alanına dönüştürerek Başkentlilerin kullanımına açtı.

Batıkent Rekreasyon Alanı’nın 1. etabı açıldığı günden bu yana vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

6 adet dinlenme ve seyir terasının bulunduğu alan; 2 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, kapalı spor binası, voleybol sahası ile bisiklet ve yürüyüş alanlarıyla da sporseverlerin ilgisini çekiyor. İhtiyaçlara yönelik planlanan Batıkent Rekreasyon Alanı bünyesinde BelPa Kafe, lokanta, tuvalet binası ve 3 adet büfeyle de vatandaşlara hizmet ediliyor.