Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buna Yatırım Yapan Zengin Olacak Dedi, Örneklerle Açıkladı

Sosyal medyadaki yatırım ve finans tavsiyelerine tüm herkesin kulak verdiği isim Tuna Kaya, son zamanlarda en çok tercih edilmesi gereken yatırımını açıkladı.

Sosyal medyadaki yatırım ve

Ekonomist Tuna Kaya, son zamanlarda Bitcoin’in yatırımcılar için cazip bir seçenek haline geldiğine dikkat çekiyor. Bir yılda %113’lük bir artış gösteren Bitcoin, piyasadaki dalgalanmalara rağmen öne çıkıyor.

SEC Onayı ve Rekor Kırma:

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin için yeni Borsa Yatırım Fonları’na (ETF) onay vermesi, önemli bir gelişmeydi. Bu onayın ardından 11 büyük şirketin Bitcoin’e yatırım yapması, fiyatında da artışa neden oldu. Bitcoin, bu gelişmenin ardından 3 ay içinde 69 bin dolarlık rekorunu kırarak 74 bin dolara kadar yükseldi.

Halving ve Uzman Görüşleri:

Bitcoin’in rekor yükselişinin ardından geri çekilmeler yaşanması yatırımcıları tedirgin ediyor. Fakat, Bitcoin’in “yarılanması” (Halving) olayının başlamasıyla birlikte uzmanlar yeni bir yükseliş bekliyor.

Halving Nedir?

Halving, Bitcoin ağında belirli aralıklarla blok ödüllerinin yarıya indirilmesi olayıdır. Bu durum, yeni Bitcoinlerin dolaşıma girme oranını doğrudan etkileyerek fiyatında artışa sebep olabilir.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya ise kripto paralara ilişkin çarpıcı tahminde bulundu. Kaya, “Bitcoin 200 bin doları görünce altcoinleri ciddi yükselecek. Ama biz 200 bin doları görünce satışa başlayacağız. Altcoin boğası 1,5 ve 3 aylık bir süre periyodunda oluyor. Elimizdeki varlıklar güzel kazanç getirdikten sonra burada kademeli bir şekilde satacağız. Bitcoin halving sonrası 1 ila 1,5 yıl içinde zirve yapıyor ve bu süreçte de altcoinler güzel yükselişler yapıyor bu döngü içerisinde bulunuyoruz” dedi.

Türkiye’de dün sosyal medya üzerinden
Sıradaki Haber Akbank açıkladı! Çekilen ödemeler hesaplara geri iade edildi