Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çankaya Belediyesi’nden uygun fiyatlı kreş hizmeti başvuruları devam ediyor

Ankara’nın en büyük ilçesi

Ankara’nın en büyük ilçesi Çankaya’da mevcut belediyenin uygun fiyatlarla hizmet verdiği gündüz bakımevleri için kayıt başvuruları kaldığı yerden devam ediyor.

Ebeveynlerin de çocuklarını kayıt ettirmek için adeta birbirleriyle yarıştığı kreşler için de Çankaya Belediyesi personeli haricinde dışarıdan ön başvurular 19 Mayıs’a kadar devam edecek.

Çocukların gelişiminin ilk başladığı yerlerden birisi olan Çankaya Belediyesi bu konuya oldukça hassas davranırken; 15 gündüz bakımevinde yaklaşık 1.800 çocuğa kreş hizmeti sunuyor. Öncelikli olarak belediye personeline sağlanan bu hizmet kalan kontenjanların da Çankaya sınırlarında yaşayan vatandaşlara da ayrıldığı belirtilirken kreşlere ise ilgi oldukça yoğun.

ÇANKAYA BELEDİYESİ KREŞ HİZMETİ

Belediyenin resmi internet sayfasından alınan verilere göre gündüz bakım evi (kreş) ile ilgili aşağıda ki ifadelere yer verildi:

  •  Belediyemize ait 15 gündüz bakımevi bulunmaktadır.
  •  Gündüz Bakımevleri 3-6 yaş grubunu;
  •  Gündüz Bakımevlerinin açılış saati 07:30 kapanış saati 17:30’dur.

Uygun ücret ve kaliteli hizmetle faaliyette olan gündüz bakımevilerimizden 1500 çocuk yararlanıyor. Yıl boyunca okul öncesi yaştaki çocuklarımıza ve okula devam eden çocuklarımıza uzman kişi ve öğretmenlerle hizmet veriyoruz. Çocuklarımızın kültür sanat alanında ve bilimsel konularda bilinçlenmelerine katkıda bulunuyor, farklı ülkelerin kültürlerini öğrenmeleri için elçiliklerle kurduğumuz işbirliği ile etkinlikler düzenliyoruz.

Türkiye’de vatandaşları yakından ilgilendiren haber
Sıradaki Haber Süper Lig maçlarını kaçak yayından takip edenler dikkat! Mağdurun adına tek hamlede 250 bin TL kredi çekildi