Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canlı yayında açıkladılar! Sinan Engin’in yeni kanalı

Türk spor televizyonlarının ikon

Türk spor televizyonlarının ikon ve fenomen isimleri arasında yer alan Sinan Engin geçtiğimiz haftalarda Beyaz Futbol programından ayrılacağını açıklamıştı. Youtube dijital platformlarında spor kanalları hızla artarken bu süreçte de transferler kaldığı yerden devam ediyor.

BTV KANALINA ABDÜLKERİM DURMAZ’DA KATILDI

Bişar Özbey’in kurucusu olduğu BTv Youtube kanalına bu akşam Adana Demirspor Galatasaray müsabakası sonrasında Abdülkerim Durmaz’da katıldı. Programa katılan eski Milli ve Fenerbahçe’li futbolcu Abdülkerim Durmaz’ın ardından da eksik kalan kadroyu tamamlamak için ise tek bir isim kaldı.

İZLEYİCİNİN SORUSUNA YANIT VERDİ

Bişar Özbey canlı yayında kendisine yöneltilen Sinan Engin sorusu sonrasında, “Sinan abiyle de görüştük. Gelecek hafta programımıza bir aksilik çıkmazsa konuk olacak.” yanıtını verdi. Efsane isim Sinan Engin’in de programa katılması sonrasında Beyaz Futbol ekibi Youtube platformunda BTv kanalında eski kadrodan Ertem Şener harici yayın yapmış olacak.

Sinan Engin’in yeni sezonda hangi kanalda olacağı çok fazla konuşulurken verilen bu yanıt sonrasında ise BTv kanalına konuk olması sonrasında uzun vadeli devam edip etmeyeceği de merak ediliyor.

"Abdurrahman Elvan: İzmir Elbiseciler ve
Sıradaki Haber Abdurrahman Elvan İzmir Elbiseciler Odası Başkanlığına Aday Oldu