Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ücretsiz Kullanıcılar Daha Da Sinirlenecek! YouTube’den Tarihe Geçecek Karar

Video izleme platformu olan YouTube, ücretsiz sürümde devam eden kullanıcıları için bir çalışmaya gitti. Ücretsiz kullanıcılar için yapılacak olan çalışmada hedef premium üyeliklerin alınması.

Video izleme platformu olan

Her yerde reklam çıkartan YouTube platformu, ücretsiz kullanıcılar için reklamları başka bir firma ile daha da etkinleştirmek istiyor. Video paylaşım devi YouTube, mevcut reklamlarına yeni bir format ekledi. İlk etapta test edilen bu yeni reklam formatı, ücretsiz YouTube kullanıcıları için oldukça rahatsız edici olabilir.
Kullanıcılar, sık sık karşılarına çıkan reklamlardan şikayetçiydi. Reklamlar içeriği bölerek video izleme deneyimini sekteye uğratıyor ve atlanamıyordu. Bu sorunları çözmek yerine, YouTube yeni reklam formatını kullanıcılara sunmaya karar verdi. Üstelik bu yeni formatta reklamlar atlanamayacak. Yeni format, videolar duraklatıldığında ekranın bir köşesinde reklam gösterimine başlayacak.
YouTube’un bu yeni reklam formatıyla marka değerini artırması ve reklam verenlerden talep edilen ücretin Premium fiyatlandırmaya dayanması bekleniyor. Ne zaman tam olarak hayata geçeceği henüz belli olmasa da öncelikle akıllı TV’lerde uygulanması planlanıyor. Reklam süresi, atlanabilirlik özelliği ve diğer detaylar ise henüz netlik kazanmamış durumda.

Yeni Reklamlar Ne Zaman Başlayacak ?

İçerik duraklatılmasından sonra gösterilecek yeni reklam formatı, denemelerden yeterli ölçüde veriler toplandıktan sonra yaygınlaşacak ve daha geniş bir alanda uygulanmaya başlanacak. Yeni reklam ağının tahmini olarak devreye girmesinin önümüzdeki 1-2 ay olarak hesaplandığı bildirilmektedir.

Yeni reklam çalışması ile amaç, daha fazla premium üyeliklerin artması olacak.

 

Ankara hava durumu araştırması binlerce
Sıradaki Haber Ankaralılar Cumartesi gününe dikkat! Evden dışarı atım bile atmayın resmen gök yarılacak