Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankaragücü’nün yıldız oyuncusu Morutan’ın sakatlık durumu belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Yarı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk müsabakasında Beşiktaş ile oynayan MKE Ankaragücü’nde kötü haber geldi. Kulüp tarafından Olimpiu Morutan’ın sakatlık yaşadığı duyurulurken Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşırken Olimpiu Morutan sakatlık yaşadı ve maç sırasında aşil tendonu koptuğu açıklandı.

AŞİL TENDONU KOPTU

Sakatlık görüntüsü gelir gelmez uzmanlar tarafından yapılan açıklamada aşil tendonunun kopmuş olacağı ifade edilirken oyuncu 83. dakikada oyundan alınmıştı. 25 yaşında ki futbolcunun sağlık durumuyla ilgili de kulüpten yapılan açıklama da, “Beşiktaş JK karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Olimpiu Morutan’ın sağ aşil tendonunda kopma tespit edilmiştir. Futbolcumuzun en kısa sürede operasyon geçireceği belirtilmiştir.” denildi.

SAHALARA NE ZAMAN DÖNECEK?

Aşil tendonu kopmasının iyileşme süreci bireyden bireye değişiklik gösterir.Konservatif tedaviyle iyileşme süreci genellikle daha uzun olabilir ve 3 ila 6 ay arasında değişebilir. Cerrahi müdahale sonrası iyileşme süreci ise genellikle 6 ila 12 hafta arasında değişebilir.

Bu durumda Morutan sezonu kapatırken yeni sezonda ise çalışmalara başlayabilecek.

A101 market zincirleri Anneler Gününe
Sıradaki Haber Calvin Klein ve Versace parfümler A101 marketlere geliyor! Bu tarihte gelen kapışacak