Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’nın Mamak ilçesinde anne ve iki çocuğu son anda kazadan kurtuldu

Türkiye’de Ankara’nın Mamak ilçesinde

Türkiye’de Ankara’nın Mamak ilçesinde anne ve 2 çocuğu, park halindeyken hareket eden dolmuşun altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Mamak’ın Akdere Mahallesi Mehmet Ali Altın Caddesi’nde gerçekleşti.

Cadde üzerinde ki park halinde ki dolmuşun geriye doğru hareket ettiği ifade edilirken eşi markette alışveriş yaparken 2 çocuğu ile dışarı da bekleyen E. Ç. isimli kişi de dolmuşun üzerlerine doğru geldiğini görür görmez büyük panik anı yaşadı.

E. Ç. o an da 10 yaşında ki kızına kaçmasını söylerken 2,5 yaşında ki oğlunu da kucaklayarak kaçtı. Anne ve çocukları ise bu süreçte dolmuş altında kalmaktan son anda kurtulmuş oldu.

Dolmuş da marketin önündeki palet ve diğer ürünlere çarparak durabildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

ÇOK KİŞİNİN CANI YANABİLİRDİ

E. Ç. sonrasında yaptığı açıklama da, “Dolmuş önce refüje çarpıyor. Oradan yan taraftaki arabaya vuruyor. Oradan bize manevra alıp bu şekilde bizim üstümüze geliyor. Ben oğlumu kurtardım. Kızıma da ileriye doğru koşmasını söyledim. Eğer ki kızım bana doğru koşsaydı belki dolmuşun altında kalacaktı ki oğlum da kalabilirdi. Yani çok korktuk, çok panikledik. Kızımı bir an için göremedim. O da beni göremedi. Bayağı korktuk, ağladık birlikte. Olay yerini görünce bile hala içim ürperiyor. Eğer ki o araba olmasaydı kesin o dolmuş markete girecekti ve belki daha çok kişinin canı yanacaktı. İnşallah daha dikkatli olurlar. Şikayetçiyiz, gerekli mercilere ifadelerimizi verdik” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER
A101 market zincirleri Anneler Gününe
Sıradaki Haber Calvin Klein ve Versace parfümler A101 marketlere geliyor! Bu tarihte gelen kapışacak