Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’ya Kent Lokantası açılacak mı? İşte sıcak gelişmeler

İstanbul’da faaliyete başlayan ve

İstanbul’da faaliyete başlayan ve kısa süre içerisinde de tüm Türkiye’nin takdir ettiği projeler arasında yer alan Kent Lokantaları Türkiye geneline yayılmaya devam ediyor. İstanbul’dan sonra gelen haberlere göre Gaziantep’te de Haydi Sofraya adıyla 4 çeşit yemek çıkmaya başlarken başkent Ankara’da da Mansur Yavaş’a vatandaşın yoğun talebi var.

Daha öncesinde Halk Ekmek, emekli ve öğrenci vatandaşlara sağladığı desteklerle sık sık takdir toplayan Mansur Yavaş’ın ilçelere yapmış olduğu rekreasyon alanlarında ki cüzi fiyatlı işletmeleri de beğeni toplamıştı. Son olarak da uzun süredir takip edilen Kent Lokantaları ile ilgili de Ankara’da bir kamuoyu oluştu. Peki Ankaralılara Kent Lokantası gelecek mi? Konuyla ilgili detaylar da ankarahaber06.com.tr adresinde yer alıyor.

ANKARA KENT LOKANTASI AÇILACAK MI?

Pandemi döneminde Ankaralı esnaflara destek için online yemek sipariş verme uygulaması geliştirerek sıfır komisyon ve ertesi gün ödeme sağlayan Mansur Yavaş’ın şehir genelinde ki esnaflara zarar vermeyeceği kamuoyunda sık sık konuşuluyordu. Kent Lokantası konusunun da uzun süredir gündemde olması sonrası henüz belediyeden ve Mansur Yavaş’tan herhangi bir açıklama gelmezken yaz aylarında ise kulislerde bir sürpriz olmasının da beklendiği ifade edildi.

Belediyeye ait birçok alanda uygun fiyatlara hizmet sağlayan Mansur Yavaş’ın yakın zamanda Kent Lokantaları için de bir çözüm geliştirmesi bekleniyor.

Sizce Ankara’ya kent lokantası gelmeli mi? Yorumlarda görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

A101 market zincirleri Anneler Gününe
Sıradaki Haber Calvin Klein ve Versace parfümler A101 marketlere geliyor! Bu tarihte gelen kapışacak