Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Borsada kritik uyarı! Parasını o hisseye yatırana 1 ay yasak

Borsa İstanbul’da işlem gören
Borsa İstanbul’da işlem gören hisseyle ilgili hakkında da 1 ay süre ile tedbir ve yasak kararı geldi.
Borsa İstanbul’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen yazılı açıklama da hisse ile ilgili tedbir ve yasak kararının geldiği ifade edildi.
Borsa İstanbul’un KAP’a bildirdiği karara göre de Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. (DITAS) payları hakkında 24 Mayıs 2024 tarihine kadar tedbir ve yasak kararı alındı.

KAP’A AÇIKLANDI

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. (DITAS)paylarında 25/04/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/05/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

ŞİRKET HAKKINDA

Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. rotbaşı, rotil, rotkolu, salıncak kolu, çeki kolu, stabilizatör kolu ve V çeki kolu gibi araç alt yapı parçalarını üretmek amacı ile 1972 yılında kurulmuş, 1978 yılında faaliyete geçmiş ve günümüzde yıllık 7 milyon 800 bin adetlik üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük OE’ye üretim yapan rot üreticisidir. Çoğunluk hisseleri Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.’ye ait olan DİTAŞ, 40 yılı aşkın başarılı geçmişi ile direksiyon ve süspansiyon sistem parçaları üretiminde, yurtiçine olduğu kadar yurtdışı araç üreticisi firmalara da yüksek kaliteli orijinal ürün sağlamaktadır.

A101 market zincirleri Anneler Gününe
Sıradaki Haber Calvin Klein ve Versace parfümler A101 marketlere geliyor! Bu tarihte gelen kapışacak