B sınıfı ehliyeti olanlar 12 gün sonra bitecek! Süre bitmeden başvurunuzu yapın

B sınıfı ehliyeti olanlar 12 gün sonra bitecek! Süre bitmeden başvurunuzu yapın
Türkiye'de iş arayan vatandaşlar için büyük fırsat olacak gelişme de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından geldi. KPSS şartı olmadan da belirli şartları karşılayan herkesin de girebileceği iş ilanı için de detaylar...

Türkiye'de iş arayan vatandaşlar için büyük fırsat olacak gelişme de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından geldi. KPSS şartı olmadan da belirli şartları karşılayan herkesin de girebileceği iş ilanı için de detaylar paylaşıldı. 22 Mayıs tarihine kadar da başvuru yapanlar değerlendirmeye de alacak.

SON TARİH VERİLDİ

İstanbul’da faaliyet gösteren Halk Ekmek firmasının da eleman arayışına girerken ilanlarını yayınladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gelen ilanlara göre de iş arayan milyonlarca kişinin şartları da merak etmesine sebep oldu. Son olarak da 22 Mayıs tarihine kadar da açık kalacak olan ilana başvuru yapmak isteyenlerin de elini çabuk tutması gerekiyor.

İş arayışında olan ve başvuru yapmak isteyen kişiler için de şartlar belli oldu.

İSTANBUL HALK EKMEK İŞ İLANI İÇİN ŞARTLAR

İş arayan ve İstanbul Halk Ekmek iş başvurusu şartları da neler diye merak eden kişilerin sayısı artarken; B sınıfı ehliyeti olanlar da minimum lise mezunu kişilerin de başvurabileceği ilanın detayları da belli oldu:

İstanbul Halk Ekmek iş başvuru şartları;

  • Unlu mamul üretiminde deneyim sahibi, özellikle hamur işleme ve pişirme fırını kullanımını bilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olan,
  • 35 yaşını geçmemiş olan,
  • Sigara kullanmayan,
  • Minimum lise mezunu olan (gıda alanında eğitim veren meslek liselerinden mezun olma avantajı bulunan),
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen,
  • Mümkünse B sınıfı sürücü belgesine sahip kişiler başvuruda bulunarak kabul edilebilecek.

Adaylar, İstanbul Halk Ekmek için açık pozisyonlara başvurularını İstanbul Kariyer web sitesi aracılığıyla, gerekli belgeleri ekleyerek yapabilirler.